Vedete din România care trăiesc în America

20 februarie, 2015

America, ţara tuturor posibilităţilor, a rămas în mentalitatea românilor ca fiind Raiul pe pământ. Tot mai mulţi români renunţă la viaţa grea din România, în speranţa unei şanse mai mari în lumea largă. Unele vedete au renunţat la viaţa de aici şi trăiesc în America.

America, ţara tuturor posibilităţilor, a rămas în mentalitatea românilor ca fiind Raiul pe pământ. Tot mai mulţi români renunţă la viaţa grea din România, în speranţa unei şanse mai mari în lumea largă. Cum America este un tărâm mult râvnit şi greu de atins, unele vedete din România trăiesc în America vieţi normale, trecând de la statul de vedetă la statutul de cetăţean străin, care trebuie să lupte să demonstreze că este cineva.

Angela Similea, în vârstă de 68 de ani acum, a renunţat la contractele artistice din România şi a plecat la fiul ei, Sorin, în America. Grijile şi problemele apărute imediat după moartea soţului ei, Victor Surdu, nu au putu fi rezolvate de interpretă. Chiar dacă a pus în vânzare conacul în care a trăit alături de soţ, la un preţ mai scăzut, clienţii nu s-au arătat prea interesaţi de palatul imens al interpretei. Aşadar, artista a decis să îşi petreacă mai mult timp în America, alături de fiul ei, decât să ducă problemele singură în ţară.

Cântăreţii şi modelele poate că au sperat la o viaţă la Hollywood, plină de strălucire şi bogăţie, dar America nu poate oferi mai mult decât altă ţară a planetei. Lupta pentru faimă este poate mai acerbă acolo decât în România. America, ca orice altă ţară din lume, îşi promovează cetăţenii săi mai întâi de toate. Sunt şi cazurile cântăreţelor şi modelelor românce, care s-au hotărât să îşi găsească salvarea peste ocean.

Elena Cârstea a renunţat la cariera de cântăreaţă din ţară şi a ales căsătoria şi viaţa decentă în America. Chiar dacă este vânzătoare şi are salariu fix, cântăreaţa nu se plânge de traiul modest pe care îl are. Cu toate acestea, prima mare dragoste, muzica, nu o lasă să nu participe încă la festivaluri, ea fiind prezentă la Eurovision în 2013.

Vedete din România care trăiesc în America – de la bonă la braţul domnului Pink

Se pare că norocul se ţine mai mult de unele persoane. Aşa se face că Monica Gabor, ajunsă vedetă prin căsătoria cu Irinel Columbeanu în România, acum a fost salvată de la o viaţă foarte modestă de bonă de un chinez bogat din America, domnul Pink. Pentru unele persoane America este Raiul pe pământ.

Pentru Anamaria Ferentz, printre vedetele din România care trăiesc în America, schimbarea totală a vieţii nu o opresc să viseze că într-o bună zi va fi cineva, chiar şi aşa departe de casă. Nu vrea să facă averi, îşi doreşte o carieră peste ocean şi este dispusă să aibă răbdare şi să facă totul treptat. Chiar dacă nu mai poate cheltui bani mulţi pe îmbrăcăminte şi un stil de viaţă cochet, tânăra artistă nu se poate plânge de nimic, oricum nu vrea să se întoarcă în ţară. În America a învăţat ce înseamnă să câştigi bani prin muncă, fiind o perioadă bonă, apoi agent de vânzări, iar acum dă lecţii de canto la o şcoală particulară din Beverly Hills.

Pentru unele vedete, America a fost o experienţă de viaţă extrem de importantă în carieră şi viaţa personală. Au înţeles ce înseamnă să tragi din greu pentru a-ţi face o viaţă decentă, să munceşti pentru a te întreţine, să fie greu să te faci cunoscut şi să devii mai corect într-o lume plină de minciuni.

Cele două vedete, care s-au făcut cunoscute prin “Şcoala vedetelor”, Nadine şi Marius Rădmănăştean, au locuit câţiva ani în America, au experimentat visul american, au muncit din greu pentru a se întreţine şi s-au întors în ţară cu lecţia învăţată. Joburile de bonă şi ospătăriţă, respectiv vânzător de mobilă i-au făcut pe cei doi să aprecieze mai mult munca şi să înţeleagă că în viaţă nu reuşeşti fără sacrificii.

Vedete din România care trăiesc în America – Abigail, vedetă şi în ţară, şi în America

Cei cu spirit întreprinzător, talent şi multă forţă de muncă, cum este artista Irinei Loghin, Abigail, şi-a încercat norocul la Loteria Vizelor şi a avut şansa să plece alături de familia ei în America. A îngrijit bătrâni la început, dar acum are un centru de îngrijire de bătrâni şi găzduieşte artişti români care susţin spectacole şi concerte în Sacramento, California.

“Am plecat din România, fiind câştigătoare la Loteria Vizelor pentru SUA la care, recunosc, am aplicat fără mari speranţe. Pentru că am obţinut dreptul de a locui în SUA. Primii ani au fost grei, dar sunt împreună cu familia şi ne-am obişnuit aici. Îmi place zona, clima, faptul că avem la numai două ore de mers cu maşina, munţii spre est şi oceanul spre vest. Comunitatea de români este destul de mare, nu mă mai simt străină. De când am venit aici, am muncit şi mă bucur că mă aflu printre cei care au fondat Asociaţia Romanian Community Center of Sacramento la care am fost aproximativ 12 ani directorul departamentului cultural, iar acum sunt preşedinta asociaţiei”, a declarat tânara artistă (www.click.ro).

De asemenea, artista organizează în perioada mărţişorului un eveniment pentru românii din America. Seria de concerte organizate de aceasta îi are printre invitaţi şi pe Irina Loghin, Gheorghe Gheorghiu, Raoul şi Maria Dragomiroiu şi bineînţeles, Abigail va concerta şi ea alături de ei. În plus, talentata artistă plănuieşte să vină mai des în ţară şi să scoată piese şi în română şi în engleză, lansându-se astfel şi aici şi în America. Cu siguranţă, spectacolul va fi ceva inedit şi special pentru românii de peste ocean.Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg