Vedete implicate în scandaluri sexuale 

5 iunie, 2015

Viaţa vedetelor nu este întotdeauna una perfectă, chiar dacă ni se pare de multe ori că totul decurge ca la carte în casele vedetelor preferate. Se ştie încă din 2012 despre relaţia plină de scandaluri sexuale, urmate de împăcări şi iar despărţiri ale cuplului Kristen Stewart şi Robert Pattinson.

Actorul John Travolta a fost şi el implicat într-un scandal sexual cu soţia sa, el fiind dat în vileag de către mai mulţi bărbaţi care susţin că au avut relaţii amoroase cu acesta. Zvonurile precum actorul ar fi homosexual nu s-au adeverit în totalitate, totuşi.

Diva muzicii pop, Madonna, a fost şi ea implicată într-un scandal sexual, ea fiind acuzată că apare făcând sex cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez într-un apartament al unui prieten comun al acestora.

Vedete implicate în scandaluri sexuale – după un scandal sexual de proporţii din 1977, Polanski cere dreptul de a fi primit din nou în SUA fără riscul de a fi extrădat

Cunoscutul regizor Roman Polanski a fost implicat într-un scandal sexual pe când avea 43 de ani. A fost acuzat de viol, folosirea drogurilor, sodomie şi acte lascive asupra unei minore, Samantha Gailey în vârstă de 13 ani la acel moment. Scandalul s-a terminat cu pedeapsa actorului de 42 de zile în SUA, apoi a zburat în Franţa, unde nu putea fi judecat. În 2009, Polanski a mai fost reţinut în regim de arest la domiciliul său din Elveţia pentru 290 de zile în timp ce se analiza cererea de extrădare a sa în SUA. Acum, la vârsta de 81 de ani, Polanski vrea să convingă statul american că a fost subiectul unei false cereri de extrădare şi doreşte, în acelaşi timp, să călătorească fără riscul de a fi extrădat pe teritoriul Statelor Unite.

Cântăreţul R. Kelly a fost implicat într-un scandal sexual în tinereţea sa, el fiind acuzat că a urinat pe o minoră. Caseta video cu acesta făcând gestul de care a fost acuzat a umblat mai întâi în saloane de coafură înainte de a ajunge în mâinile poliţiei. Chiar dacă acesta a negat că el este cel din caseta video, a fost arestat şi acuzat de solicitarea unui minor de a face filme pornografice. După 6 ani, acesta a fost absolvit de toate capetele de acuzare.

Vedete implicate în scandaluri sexuale - 2Pac a fost acuzat şi el de viol, dar i s-a plătit cauţiunea de 1.4 milioane de dolari

Puţini ştiu că unul dintre cei mai mari compozitori de muzică rap din lume, 2Pac, a fost condamnat între 1 an jumătate şi 4 ani jumătate la închisoare, după ca a fost acuzat de viol. Suge Knight a plătit cauţiunea de 1.4 milioane de dolari şi la ferit pe rapper de închisoare.

Woody Allen a fost acuzat de molestarea propriei fiice, iar la premiile Golden Globes de anul trecut, fiul său, Ronan Farrow, a readus înlumină cele petrecute. Sora sa, Dylan, susţine că a fost molestată de tatăl său. Faptul că acesta a fugit cu fiica de 20 de ani a Miei Farrow, Soon-Yi nu îl ajută deloc.

Vedete implicate în scandaluri sexuale - Woody Allen acuzat că şi-a molestat fiica

În 1987 Madonna a ajuns la spital după ce a fost lovită în cap cu o bâtă de baseball. Se pare că atacatorul nu este altul decât Sean Penn. După ce a legat-o şi a ameninţat-o că o rade în cap, acesta i-a cerut divei pop să întreţină relaţii sexuale cu el. Imediat cum a scăpat din mâinile lui, Madonna a mers la poliţie.

În 2010 Britney Spears a fost acuzată de hărţuire sexuală de către bodyguardul ei. El a susţinut că starul s-a arătat în mai multe ocazii dezbrăcată în faţa lui şi a dezvăluit că aceasta s-a urcat de mai multe ori pe scenă fără lenjerie intimă.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE