Vedete izgonite de la Hollywood

4 octombrie, 2016
FotorCreated jpeg

Ca şi când Tinsel Town n-ar sancţiona ori de câte ori are ocazia vedetele mai puţin atrăgătoare sau lipsite de talent, câteva vedete de calibru au trecut prin acest filtru aspru. Chiar dacă ne vine greu să credem, următoarele actriţe nu au fost de la început acceptate în Cetatea Filmului, dar, datorită talentului şi ambiţiei, ele au închis gura detractorilor.

Meryl Streep 

image

Vedeta cu cele mai multe nominalizări la Oscar din toate timpurile a avut parte de începuturi dificile. Nu toată lumea întorcea capul când aceasta întra într-o încăpere prin anii ’70. Spre exemplu, la audiţia pentru filmul King Kong, producătorul italian Dion De Laurentiis l-a întrebat în italiană pe fiul său: „De ce mi-ai adus-o pe urâta asta aici?”. Meryl nu s-a sfiit să-i dea replică tot în italiană: „Îmi pare rău că nu sunt suficient de frumoasă să joc în King Kong”.

Sarah Jessica Parker 

image

Aceasta va rămâne cu siguranţă în memoria colectivă drept Carrie Bradshaw, editorialista fashionistă din Sex and the City. Da chiar şi după succesul înregistrat cu acest serial, ea a fost nevoită să îndure criticile dure cu privire la aspectul ei fizic. Revista Maxim a pus-o pe primul loc într-un top alcătuit de cititoti, numind-o „Vedeta fără sexappeal” în 2008.

Lea Michele 

image

Odată cu interpretarea fetei lipsite de popularitate din serialul Gle, Lea a dat un imbold tuturor fetelor care nu aveau încredere de sine. Primii paşi la Hollywood au fost făcuţi cu stângul, căci un manager important i-a zis, pe când avea doar 13 ani, că nu are cum să reuşească în acest domeniu dacă nu îşi operează nasul. „Evident că nu l-am ascultat”, a declarat aceasta în 2014 în cadrul talk show-ului lui Chelsea Handler. Cât despre cea care a sfătuit-o, aceasta a spus: „Să o ia naiba oriunde s-ar afla!”.

Chrissy Teigen

image

Supermodelul şi soţia lui John Legend a fost dată afară de la o şedinţă foto pentru că era prea... grasă. Ea a declarat că cei de la brandul Forever 21 au angajat-o direct, dar s-au răzgândit când au văzut-o în carne şi oase. Retailerul de haine a cerut să i se facă o poză care să fie trimisă la agenţia care o reprezintă cu mesajul că e prea grasă. Teigen şi-a luat revanşa pozând pentru celebra revistă Sports Illustrated, căsătorindu-se cu John Legend şi fiind imagine în multe campanii publicitare. Incidentul, însă, nu a fost uitat, aceasta declarând pentru publicaţia DuJour: „Te urăsc, Forever 21!”

Minka Kelly 

image

Pe când avea 19 ani, Minka a fost sfătuită de o playmate din revista Playboy să meargă la un estetician şi să îşi tranforme trupul într-unul mai voluptuos. Ea n-a avut suficient curaj să facă asta, însă a avut suficientă ambiţie încât să devină actriţă. Iar în serialul Friday Night Lights a demonstrat-o.

Jessica Chastain

image

O fi astăzi considerată una dintre cele mai atrăgătoare actriţe, dar în trecut nu avea decol succes cu fizicul ei, lucru care o împiedica să obţină roluri. „De câţiva ani încoace mi se spune că sunt foarte interesantă şi frumoasă, dar în trecut pierdeam rol după rol, spunându-mi-se că sunt total neatrăgătoare, chiar şi urâţică”, a declarat aceasta în 2015 pentru The Telegraph. Pentru audiţiile filmului Zero Dark Thirty i s-a spus să îşi schimbe look-ul din roşcatul care a consacrat-o, în blond.

Winona Rider

image

Chiar dacă a fost una dintre cele mai solicitate actriţe în anii ’80-’90, Wynona nu a mers pe drumuri bătătorite de la început. „Îmi amintesc că am fost la început la o audiţie şi în timp ce repetam rolul în minte, aud vocea regizorului: Nu eşti făcută pentru actorie, nu eşti suficient de drăguţă. Ar trebui să te duci înapoi de unde ai venit şi să faci o şcoală”, a povestit acesta. „Era foarte sinceră şi încrezătoare în ceea ce-mi spunea. Sunt convinsă că a considerat că îmi face o favoare”, a adăugat Winona. Ea a povestit că a trecut prin multe experienţe urâte la castinguri şi că dacă părinţii ei nu ar fi educat-o ca să fie puternică, probabil ar fi ajuns în depresie.

Reese Witherspoon

image

Când a ajuns pentru prima dată în Los Angeles şi a încercat să îşi croiască un drum printre tinerele speranţe, aceasta primea invariabil aceleaşi răspunsuri: „Nu eşti suficient de drăguţă, nu eşti suficient de inteligentă, nu eşti suficient de înaltă”, după cum a declarat pentru Daily Mail în 2011. „Noroc că sunt încăpăţânată şi nu mi-a păsat niciodată de ce spuneau ceilalţi”, a adăugat aceasta.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg