Vedete mici de înălţime. Top vedete scunde din România

14 ianuarie, 2015

Precum vorba spune că “esenţele tari stau în sticluţele mici” tot aşa putem spune de vedetele mici de înălţime spulberă mitul că femeile şi bărbaţii înalţi sunt cei mai frumoşi în lumea modei şi a vizualului.

Precum vorba ne spune că “esenţele tari stau în sticluţele mici” tot aşa putem spune de vedetele mici de înălţime din România, persoane sexy, cu forme plăcute şi feţe frumoase au multe de arătat, dar mai ales talent. Vedetele mici de înălţime spulberă mitul că femeile şi bărbaţii înalţi sunt cei mai frumoşi în lumea modei şi a vizualului.

Vedete feminine mici de înălţime

Anda Adam se bucură de mulţi fani şi a fost dintotdeauna înconjurată de bărbaţi frumoşi pentru cei 163 de centimetri ai săi. Cântăreaţă plină de energie şi iubită de public, Anda nu s-a implicat în scandaluri şi şi-a hrănit cu seriozitate prima pasiune – muzica. Frumuseţea şi dedicarea pentru munca în studiourile de înregistrare fac din vedetă o adevărată artistă plină de romantism, senzualitate şi a dat dovadă că poate să se ridice la înălţimea aşteptărilor chiar dacă este în topul vedetelor scunde din România.

Inna a făcut furori în toată lumea cu vocea şi senzualitatea pe scenă la numai 1,63 de metri. Fără să simtă nevoia de îmbunătăţiri sau retuşuri, Inna este printre cele mai frumoase şi căutate vedete mici din România.

Andra, printre cele mai admirate şi iubite cântăreţe din România, veşnic zâmbitoare şi plină de energie, se numără în topul celor mai scunde vedete din ţară. Entuziasmul este ceea ce o caracterizează pe Andra, căci în tot ceea ce face pune suflet, se implică cu drag, iar vocea ei a încântat milioane de români în toată cariera sa.

Vedete masculine mici de înălţime

Keo este unul dintre cei mai scunzi bărbaţi din showbiz-ul românesc, având o înălţime nu mai mare de 1, 72 m. Acest amănunt nu a fost, însă, un impediment pentru fostul Andreei Bălan de a ajunge celebru şi de a-şi consolida o carieră în muzica românească.

Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu a devenit cunoscut atunci când a început colaborările cu Maximilian, Bitză şi Paraziţii şi se pare că cei 1,70 m ai săi nu l-au oprit să fie printre cântăreţii de top ai hip-hop-ului românesc şi să câştige premiul de “Cel mai bun artist hip-hop ” la Romanian Music Awards din iulie 2010 şi alte două premii importante în 2012 (“Tot mai sus”- cel mai bun album hip-hop la Romanian Music Awards şi “Best Hip-hop” în cadrul Media Music Awrds).

Marius Moga, cu siguranţă un renume în România este printre vedetele mici de înălţime (1,71 m) şi mari în cariera muzicală. Compune piese pentru artişti străini şi români, are studio de înregistrare de Los Angeles, se implică în proiecte foarte cunoscute, cum este “Vocea României” şi este unul dintre artiştii cei mai îndrăgiţi din ţară.

Aşadar, trebuie să remarcăm talentul şi dorinţa de se face cunoscuţi, în primul rând prin darurile cu care au fost înzestraţi, şi în al doilea rând prin frumuseţea trupului.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg