Vedete obsedate de solar

1 septembrie, 2015
image

A avea o siluetă de invidiat şi o piele veşnic bronzată nu mai este un secret pentru lumea mondenă românească. Vedetele vor să pară cât mai tinere şi mai frumoase, iar solarul aduce posibilitatea aceasta.

În primul rând cele mai multe vedete cred că bronzul slăbeşte, de aceea moda solarului nu a dispărut, chiar dacă medicii dermatologi ameninţă că acesta nu este o metodă sigură şi sănătoasă de a ne expune la bronz.

Vedete obsedate de solar – tanorexia, o nouă dependenţă printre vedete româneşti

Sindromul acesta a femeii veşnic bronzate a devenit o boală, dependenţa de solar denumită “tanorexie”. Această nouă dependenţă aluat amploare în ultimii ani, chiar dacă zilnic o femeie tânără, între 20 şi 29 de ani este diagnosticată cu cancer de piele. Melanomul, adică cea mai gravă formă a cancerului de piele, este mult mai des întâlnit la persoanele între aceste vârste în comparaţie cu cancerul mamar, de exemplu.

Aşa cum suntem avertizaţi de pericolele expunerii îndelungate la soare, aşa şi solarul are pericolele sale. Iar cu fiecare şedinţă de solar, riscul de a dezvolta cancer la piele creşte semnificativ. Din păcate, vedetele cred că riscurile sunt mult mai scăzute, căci consideră solarul mult mai sigur decât razele solare.

Soţia lui Cabral, Andreea Ibacka (Pătraşcu) îşi doreşte să ajungă mai închisă la culoare decât soţul ei. Aceasta, deşi a declarat că nu este tocmai fan solar, între timp s-a adeverit faptul că a devenit obsedată de solar.

Vedete obsedate de solar – Sensuala şi Anda Adam, dependente de solar

Simona Sensual crede că nimic nu se compară cu o piele bronzată, nimic nu este mai sexy şi mai senzual. După operaţia de silicoane, pe care a declarat-o public ca operaţie de apendicită, vedeta nu a mai avut voie la solar timp de 3 luni. Aşadar, cum Sensuala nu poate rezista fără piele bronzată, aceasta a făcut o cheltuială destul de costisitoare pentru a achiziţiona un aparat de bronzat organic.

image

A condus personal o afacere cu solar şi este mai mult decât obsedată de solar, nu ar renunţa pentru nimic la acest obicei. Sexy şi veşnic creolă de la solar, Anda Adam nu ratează niciodată ocazia de a fi pe plajă sau la solar, fie iarnă fie vară. Printre preocupările sale de bază se află mersul la solar.

Pentru unele vedete, mersul la solar intră în categoria vicii, astfel îşi recunosc dependenţa şi obsesia de bronz artificial. Bianca Drăguşanu a declarat chiar că a făcut insolaţie de la atâta solar, dar asta nu o opreşte de vedetă să se oprească din obiceiul acesta.

Vedete obsedate de solar – Oana Zăvoranu nu se gândeşte decât la faptul că trebuie să arate exotic

Pentru unele vedete, a fii veşnic bronzat artificial îi arată mai frumoşi şi mai exotici, nicidecum mai îmbătrâniţi. Se pare că Oana Zăvoranu nu este preocupată şi de perioada vârstei a treia, când pielea poate îmbătrâni mult mai rău de la prea mult bronz. Vedeta este obsedată de solar şi a declarat că ea şi Pepe, pe vremea când erau împreună, mergeau împreună să se bronzeze.

image

Simona Dichiseanu nu se fereşte să recunoască faptul că este dependentă de solar, vedeta făcându-şi poze la solar, asta pentru a-şi arăta satisfacţia pe care o are în urma dependenţei.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg