Vedete obsedate de ţinutele în negru

14 octombrie, 2015
Vedete obsedate de ţinutele în negru jpeg

Ţinutele în negru sunt, pe cât de sofisticate, pe atât de serioase şi elegante. Atunci când ai un eveniment şi nu ştii ce ţinută să iei pe tine, negrul te scapă de orice problemă. Însă, unele vedete preferă negrul la orice ţinută, nu doar la cele de gală.

image

Una dintre vedetele obsedate de ţinutele în negru este coregrafa Beatrice Rancea. Fostă balerină de succes, în tinereţea sa era recunoscută pentru părul roşu, perseverenţa şi seriozitatea cu care se avânta pe scenă. Deşi iubeşte culorile şi multe alte miresme, Beatrice nu se poate îmbrăca decât în negru şi nu poate folosi decât un singur parfum. Prezenţa sa vorbeşte despre unicitatea şi puterea acestei femei cu adevărat speciale.

Vedete obsedate de ţinutele în negru – Beatrice Rancea nu suportă să poarte şi alte culori, deşi îi plac toate

Fiecare rol jucat a fost gândit şi oarecum realizat după gusturile lui Beatrice, acolo unde s-a putut face acest lucru. Deşi este genul de persoană care adoră culorile şi multe alte stiluri, stilul său unic i-au adus porecla de Cruella peste tot pe unde a mers. Cu siguranţă, porecla i se trage şi de la obsesia vedetei de a se îmbrăca doar în negru. În urma unui accident, pe care l-a avut în 1989 la repetiţii, celebra balerină nu a mai putut profesa.

După tragicul accident, Beatrice Rancea nu a mai suportat să poarte alte culori în afară de negru. Şi-a vopsit şi părul în negru, iar la nunta din 2001 cu Doru Rancea, vedeta a purtat o rochie neagră. Negrul este singura culoare care o face să se simtă bine, mai ales că această culoare subţiază şi este foarte elegantă. Iar cum vedeta nu a mai putut dansa, kilogramele în plus s-au simţit imediat.

Unele vedete preferă ţinutele în negru atunci când trebuie să arate bine, dar nu au prea mult timp la dispoziţie. Negrul este, desigur, una din culorile cele mai elegante, care se potrivesc oriunde, oricând.

Vedete obsedate de ţinutele în negru – ţinutele în negru, salvarea look-ului oricând şi oriunde

image

Printre vedetele obsedate de ţinutele în negru sunt şi Ashley Olsen, Miranda Kerr şi Charlize Theron, care reprezintă un model pentru cele care adoră ţinutele în negru. Miranda preferă ţinutele romantice în negru, îi plac rochiile negre lungi, purtate cu ghete cu platformă şi o jachetă moto de piele. Este o ţinută perfectă atât pentru cină, cât şi pentru o petrecere sau întâlnire specială.

image

Stilul lui Charlize este mereu simplu şi foarte elegant. De aceea, vedeta preferă ţinutele negre oricând. Un taior negru cu pantaloni negri simpli, cizme cu toc negre şi o pereche de ochelari mari negri în drum spre aeroport reprezintă o ţinută în negru excelentă pentru frumoasa vedetă.

Ashley preferă un stil mult mai lejer, dar la fel de plăcut pentru ţinute în negru. O pereche de pantaloni negri simpli, o cămaşă largă neagră, iar deasupra o bluză şi mai largă în stil bărbătesc îi dau un look cât se poate de aerisit şi sofisticat vedetei. Pantofii eleganţi, cu puţin toc şi foarte luxoşi fac totul, ei aduc un plus de feminitate acestui look lejer.

image

Alte vedete obsedate de ţinute în negru, observate la diverse evenimente mai sunt şi: Victoria Beckham, care a fost surprinsă de mai multe ori purtând negru din cap până în picioare, Christina Hendricks, Kate Hudson, Katherine McPhee.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg