Vedete părăsite în timp ce erau însărcinate

8 aprilie, 2016
MET Presents Anglomania: The Costume Institute Benefit Gala jpeg

E clar că nu e un sentiment prea plăcut să fii abandonat sau părăsit, însă să ţi se întâmple asta în timp ce-i porţi copilul, trebuie să fie cumplit. Ei bine, aceste staruri au experimentat această senzaţie, şi nu putem spune că le-a fost prea uşor.

Haideţi să vedem, aşadar, care au fost acele vedete care au trecut printr-o despărţire atunci când erau însărcinate!

Bridget Moynahan

Tom Brady şi Bridget Moynahan

Cazul lui Tom Brady este probabil cel mai cunoscut. Acesta a lăsat-o însărcinată pe fosta lui iubită, Bridget Moynahan, în timp ce deja începuse o relaţie cu Gisele Bundchen. Ulterior, sportivul a decis să rămână alături de supermodel, însă să aibă grijă şi de copilul făcut cu fosta iubită.

Denise Richards

Charlie Sheen şi Denise Richards acum mai bine de 10 ani

Deşi Denise a fost cea care a decis să intenteze actele de divorţ pe când era însărcinată în trei luni, se simte ca şi cum Charlie ar fi fost cel care a provocat despărţirea. Asta şi pentru că motivul divorţului a fost multiplele aventuri ale lui Charlie pe când Denise Richards era însărcinată.

Mary-Louise Parker

Billy Crudup şi Mary-Louise Parker

O altă despărţire sfâşâietoare a fost cea dintre Billy Crudup şi Mary-Louise Parker. Billy a părăsit-o pe Mary-Louise, pe când aceasta era însărcinată în şapte luni, pentru a fi cu Claire Danes.

Shar Jackson

Shar Jackson

Nici Kevin Federline nu a fost prea sensibil atunci când a părăsit-o pe Shar Jackson, care era însărcinată la acea vreme, pentru a fi cu Britney Spears.

Christina Milian

"The Dream" şi Christina Milian

Terius Youngdell Nash, aka The Dream a intentat actele de divorţ cu nouă zile înainte ca actriţa şi cântăreaţa Christina Milian să nască. Potrivit vedetei de 34 de ani, soţul ei a înşelat-o pe timpul sarcinii sale cu asistenta lui.

Heidi Klum

Flavio Briatore şi Heidi Klum

Şi povestea de viaţă a lui Heidi Klum ne este cunoscută. Pe când era însărcinată cu copilul lui Flavio Briatore a aflat că acesta o înşela. Evident, relaţia s-a destrămat la scurt timp de la acest incident, iar Heidi a rămas singură. Din fericire, Heidi l-a întâlnit pe Seal, care a fost de acord să-i crească copilul ca pe al lui.

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg