Vedete pasionate de sporturi extreme

28 august, 2015
Vedete pasionate de sporturi extreme jpeg

Pentru unele vedete, viaţa plină de aventură şi adrenalină a filmării nu este suficient, aşadar apelează la sporturi extreme. Bungee jumping, ciclism montan şi altele asemenea sunt doar câteva dintre sporturile extreme preferate de acestea. Să vedem care sunt acele vedete pasionate de sporturi extreme.

Cei care au auzit de jetul care te ţine la suprafaţa oceanului, permiţând tot felul de jocuri, ştiu că poate fi unul dintre cele mai pline de adrenalină sporturi extreme, iar Leo DiCaprio este mare fan, asta după ce a fost văzut în Ibiza practicând sportul în august 2013.

Vedete pasionate de sporturi extreme – super bungee jumping la feminin

Katy Perry este şi una dintre vedetele pasionate de sporturi extreme. În mai 2011 a fost văzută făcând bungee jumping în Noua Zeelandă. Entuziasmul şi emoţia a fost împărtăşită de vedetă prin tweeter.

Woody Harrelson, despre care se ştie că adoră viaţa sănătoasă şi sporturile, a fost văzut în Hawaii făcând kiteboarding şi fiind foarte entuziasmat.

Kate Bosworth a vrut cu adevărat o senzaţie puternică, aşa că a ales să sară din avion de la 4500 de metri în mai 2008. A zâmbit şi s-a simţit foarte bine după experienţa din Queenstown, Noua Zeelandă.

Vedete pasionate de sporturi extreme – ciclism extrem pentru Oralndo Bloom

Eroul Legolas, Oralndo Bloom a fost văzut într-o excursie de mountain biking în California în decembrie 2010. Se pare că actorul este profesionist, având tot tacâmul la el, pedale, ochelari şi echipament complet.

Poate că nimeni nu ar crede despre Paris Hilton că este pasionată de sporturi extreme, dar aceasta a fost văzută în Maui, Hawaii, făcând scufundări, alături de River Viiperi.

Sting este pasionat de windsurfing, fanii au putut vedea cum a sărit dintr-un yaht unde era soţia şi a început aventura, în Saint-Tropez, Franţa.

Jason Lewis, starul din Sex and the City a fost văzut făcând kiteboarding în Hawaii. Bill Murray se pare că este fan skydiving, a zburat prin aer alături de echipa de paraşutişti U.S. în august 2008.

Vedete pasionate de sporturi extreme – waterskiing poate fi şi pentru femei

Unul dintre cei mai iubiţi jucători de fotbal din lume,David Beckham a fost văzut la bustul gol făcând bungee jumping în călătoria sa din Noua Zeelandă din decembrie 2008.

Poate că waterskiing nu este un sport extrem pentru femei, însă lui Elle Macpherson nu îi pasă, căci a fost văută în aprilie 2009 cum experimenta senzaţii tari în vacanţa din Sydney, Australia.

Ewan McGregor şi-a experimentat limitele în iulie 2008 când a sărit cu paraşuta în Malibu, California.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg