Vedete urmărite de ghinion

30 octombrie, 2015
Vedete urmărite de ghinion jpeg

Cu toţii ştim ce însemnă să fim urmăriţi de ghinion, căci vorba aceea “un necaz nu vine niciodată singur”, este cât se poate de adevărată. Dar oare ghinionul ni-l atragem sau pur şi simplu acţiunile noastre duc la o viaţă plină de ghinion?

Un lucru este cert, unele vedete urmărite de ghinion şi-au căutat-o cu mâna lor sau nu au mai ştiut să deţină controlul vieţii lor. Iată câteva exemple de vedete ghinioniste.

Vedete urmărite de ghinion – Mike Tyson falimentat şi uitat de lume

image

Mike Tyson, care de când nu mai este renumit pentru ceea ce a făcut la începuturile sale, box, duce o viaţă care se dărâmă încet şi sigur. După ce a achiziţionat un tatuaj ridicol pe faţă şi a rămas în istorie după interpretarea melodiei lui Phil Collins, In the Air Tonight, Tyson a trebuit să recunoască că a pierdut noţiunea cheltuitului. În plus, nu a dus o viaţă prea norocoasă, a fost condamnat de viol, a petrecut ceva timp la închisoare, a plătit peste tot sume imense şi în final a rămas falit.

Bine cunoscutul cântăreţ de muzică rap ce a adus nebunia la începuturile anilor 1990 cu melodia You Can’t Touch This, MC Hammer, a vândut mai mult de 50 de milioane de înregistrări la nivel mondial, lucru aproape imposibil în zilele noastre. Televizoarele îl dădeau non-stop şi muzica lui se auzea pretutindeni. Apoi, pe măsură ce muzica rap a început să ia avânt, MC Hammer a avut din ce în ce mai mult de pierdut, iar până în 1996 artistul a fost declarat falit.

Vedete urmărite de ghinion – sex simbolul american, James Dean, şi-a găsit sfârşitul înainte de a se bucura de succes

image

Dacă vine vorba de ghinion de la început până la sfârşit, James Dean este un alt exemplu de vedetă urmărită de ghinion. Născut în Indiana, şi-a pierdut mama la o vârstă fragedă când se muta cu familia în Santa Monica, lucru care l-a afectat foarte tare. La scurt timp, tatăl său l-a trimis înapoi în Indiana pentru a se şcolariza. A încercat să facă mai multe, printre care sport, ştiinţă şi teatru, iar după ce a studiat câteva luni la Colegiul din Santa Monica teatru, s-a lăsat de şcoală în 1951 pentru a încerca să-şi croiască o carieră.

După ce a devenit faimos pentru succesul din filme precum East of Eden, Rebel Without a Cause şi Giant, Dean abia simţise gustul faimei când a fost ucis într-un accident tragic. Ceilalţi implicaţi în accident au trăit.

Vedete urmărite de ghinion - o viaţă plină de durere şi suferinţe, viaţa actorului Keanu Reeves este un calvar

image

O altă vedetă urmărită de ghinion este Keanu Reeves, care parcă trebuie să îndure suferinţa şi durerea şi azi. Reeves s-a născut în Beirut, de mic copil a rămas cu traume, când tatăl său a fost închis pentru trafic de cocaină, apoi şi-a abandonat familia. Are trei surori, dar singura soră bună a fost diagnosticată cu leucemie în 1990.

Deşi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum My Own Private Idaho, Speed şi Matrix, Keanu Revees nu poate să se bucure de succesul său în profesia de actor. A rămas cu răni adânci după ce logodnica sa, Jennifer Syme, a născut un copil mort, pe vremea când filma Matrix. Ceea ce însă l-a îngenuncheat pe actor este faptul că doi ani mai târziu Jennifer a fot ucisă într-un accident de maşină. De atunci, actorul nu vrea să vorbească prea mult despre viaţa sa personală în public.

Dennis Rodman este unul dintre cele mai notabile figuri ale baschetului la nivel mondial. De altfel, Rodman mai este cunoscut şi pentru stilul său total ieşit din comun. Chiar dacă rămâne unul dintre cei mai profesionişti sportivi, Rodman a fost urmărit de ghinion în viaţă. S-a zbătut cu dependenţe grave de droguri şi a avut relaţii total eşuate. În plus, Rodman este îngropat în datorii şi se zvoneşte că trăieşte ca un asistat social.



Recente pe Ok! Magazine

Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg