Vezi cu cine vrea să se însoare Robert Turcescu

29 septembrie, 2014
media 141190495391364300 jpeg

După scandalul iscat recent, în care a recunoscut că a fost ofiţer sub acoperire, moderatorul şi-a dorit să stea cât mai departe de camerele de luat vederi. La fel o face şi partenera sa de viaţă care, se pare, i-ar fi devenit recent soţie .

După scandalul iscat recent, în care a recunoscut că a fost ofiţer sub acoperire, moderatorul şi-a dorit să stea cât mai departe de camerele de luat vederi. La fel o face şi partenera sa de viaţă care, se pare, i-ar fi devenit recent soţie.

După o relaţie de 10 ani cu Oana Sârbu, Robert Turcescu părea că nu e interesat să ajungă la altar. Dar iată că o nouă iubire apărută pe neaşteptate în viaţa lui l-a făcut să-şi dorească să aibă din nou o familie.

image

Cel puţin, asta le-a declarat reporterilor WOWbiz.ro, care l-au surprins în timp ce cobora din maşina personală, însoţit de partenera de viaţă, Oana Niţă.

„Ca orice om care iubeşte şi este iubit, îmi doresc un copil, dar mai multe nu vă spun pentru că întotdeauna am fost discret în ceea ce priveşte viaţa mea de familie", a declarat Robert Turcescu pentru WOWbiz.ro.

image

Foto: pagina personală, Wowbiz.roRecente pe Ok! Magazine

scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg