Vezi cum e răsfăţată Miranda Kerr de iubitul milionar!

23 decembrie, 2014

James Parker încearcă cu tot dinadinsul să-i intre pe sub piele supermodelului Miranda Kerr. Cea mai recentă încercare de a o îmbuna pe aceasta a necesitat o investiţie de 100.000 de mii de dolari. Multe publicaţii de peste Ocean

James Parker încearcă cu tot dinadinsul să-i intre pe sub piele supermodelului Miranda Kerr. Cea mai recentă încercare de a o îmbuna pe aceasta a necesitat o investiţie de 100.000 de mii de dolari.

Multe publicaţii de peste Ocean i-au dat pe cei doi ca un cuplu la început de drum, în ciuda faptului că nu există o confirmare de partea niciunuia dintre ei. Conform aceloraşi surse, milionarul James Parker vrea s-o impresioneze pe frumoasa australiancă şi pentru asta apelează la un truc inefailibil – diamantele!

Se pare că Miranda a primit drept dar de Crăciun o pereche de cercei cu diamante, pe care vedeta nu i-a putut refuza. Este şi de înţeles, având în vedere că prin prisma relaţiei cu iubitului înstărit, Miranda poate avea tot ce-şi doreşte.

Cât despre relaţia dintre cei doi, o sursă din anturajul milionarului a declarat că cei doi au o relaţie deschisă, având voie să se întâlnească şi cu alţi parteneri. Această idee a fost confirmată şi de Miranda Kerr care a declarat pentru publicaţia InStyle că este singură şi disponibilă şi că se poate cupla cu oricine şi oricând.Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg