Viaţa amoroasă a lui Audrey Hepburn: de la multiple pierderi de sarcină la infidelităţi repetate. Se distruge un mit?

21 august, 2019
1 gettyimages 52093714 jpg jpeg

Atât în timpul vieţii ei, cât şi post mortem, legendarul star de cinema a fost un model demn de urmat pentru generaţii întregi de actriţe şi, de fapt, pentru restul populaţiei feminine din lume. Însă diva supremă a Hollywoodului a fost om ca noi toţi şi a comis, drept urmare, câteva greşeli răsunătoare în viaţa ei sentimentală.

Una dintre cele mai frumoase şi mai curtate femei din Cetatea Filmului l-a cunoscut pe William Holden pe platourile de filmare pentru Sabrina (1954) şi, îndrăgostită nebuneşte de el, a început o relaţie amoroasă cu el. Şi asta în ciuda faptului că actorul era bine-mersi însurat cu altcineva.

gettyimages 52103226 jpg jpeg

Nu remuşcările că strica un mariaj au determinat-o, într-un final, pe vedeta din Mic dejun la Tiffani (1961) să încheie idila cu el, ci a deranjat-o faptul că acesta făcuse, fără să-i spună, o vasectomie. Să înţelegem că ar fi făcut un copil cu cineva care era deja căsătorit cu altcineva? Hm!

Răzbunare la altar

gettyimages 89726662 jpg jpeg

Dezamăgită de eşecul amoros, Audrey şi-a îndreptat atenţia către Mel Ferrer, cu care s-a şi măritat, de altfel. Şi-a dorit mult să devină mamă, însă a suferit două avorturi înainte de-a cunoaşte maternitatea. L-a născut pe Sean Ferrer în 1960, dar şi-a dorit mai mulţi copii. A rămas din nou însărcinată, însă a pierdut sarcina. După o vreme, a îndurat încă un avort.

gettyimages 89726728 jpg jpeg

Pierderile suferite i-au distanţat pe cei doi soţi, care şi-au găsit amândoi consolarea în braţele altor parteneri de sex. După o infidelitate reciprocă repetată şi multe reproşuri şi discuţii în contradictoriu, cuplul Hepburn-Ferrer s-a destrămat, în 1968.

gettyimages 52093796 jpg jpeg

Ultimul mariaj

gettyimages 105188231 jpg jpeg

Cei doi foşti soţi au ţinut legătura datorită fiului lor, însă nu şi-au mai vorbit faţă în faţă decât de două ori în toată viaţa lor. Ca să uite de toată această poveste neplăcută, actriţa s-a măritat rapid cu psihologul italian Andrea Dotti, cu care a avut un fiu, pe Lucca Dotti, în 1970.

gettyimages 52107128 jpg jpeg

Căsnicia lor a durat până în 1982, după care Audrey n-a mai ajuns niciodată în faţa altarului. A fost implicată într-o idilă frumoasă cu actorul Robert Wolders, alături de care a trăit până la sfârşitul vieţii ei, în 1993. Dar cei doi nu şi-au oficializat niciodată relaţia.   

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate