Victor Socaciu, în mijlocul unui scandal

21 octombrie, 2014
media 141381757901133100 jpeg

De când a intrat în politică, folkistul nu a renunţat la pasiunea lui, muzica. Dar tocmai asta pare să-l pună în situaţia de incompatibilitate de funcţii. Vezi de ce anume este acuzat artistul.

De când a intrat în politică, folkistul nu a renunţat la pasiunea lui, muzica. Dar tocmai asta pare să-l pună în situaţia de incompatibilitate de funcţii. Vezi de ce anume este acuzat artistul.

Victor Socaciu deţine în prezent funcţia de Consul General al României la Montrèal, dar se pare că nu se rezumă doar la a-şi exercita noul rol politic. Cel puţin asta susţine un român stabilit în Canada, care spune că artistul foloseşte banii Guvernului român pentru a organiza diverse spectacole în detrimentul altor organizatori de evenimente, care rămân fără sprijin pentru astfel de iniţiative.

Practic, Victor Socaciu este acuzat că este şi consul, şi impresar, ceea ce intră sub incidenţa incompatibilităţii de funcţii.

Potrivit wowbiz.ro, totul a pornit de la faptul că Institutul Cultural Român şi Consulatul General al României la Montrèal i-au refuzat lui Cristian Bucur, acuzatorul lui Socaciu, sprijinul pentru un spectacol organizat pentru comunitatea românească, chipurile din lipsă de fonduri. Apoi, acelaşi Cristian Bucur a fost surprins să vadă afişe cu un festival de folk românesc organizat chiar cu sprijinul celor două instituţii.

image

„Surpriza a fost mare atunci când, cu două săptămâni mai târziu, a fost anunţat un spectacol subvenţionat de către acelaşi ICR. Numele evenimentului: ”Om bun, deschide-ne poarta”. Surprinzător (sau nu), este titlul unui festival de folk care are loc în fiecare an în România şi al cărui organizator este nimeni altul decât Victor Socaciu, care deţine, din informaţiile pe care le avem, şi drepturile de copyright asupra acestui nume”, susţine Cristian Bucur într-o scrisoare trimisă redacţiei WOWbiz.ro.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba  profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin sursa  GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba  GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica  Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae  Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0 sursa  GettyImages jpg