Victoria Beckham, însărcinată?

13 august, 2010

După ce o revistă australiană a publicat ştirea că soţia lui David Beckham este însărcinată, zvonul noii ei sarcini a făcut înconjurul lumii. Toată presa este cu ochii pe fosta membră a trupei Spice Girls de când a declarat că doreşte să le ofere celor trei băieţi ai ei o surioară.

După ce o revistă australiană a publicat ştirea că soţia lui David Beckham este însărcinată, zvonul noii ei sarcini a făcut înconjurul lumii.

Toată presa este cu ochii pe fosta membră a trupei Spice Girls de când a declarat că doreşte să le ofere celor trei băieţi ai ei o surioară. S-au făcut speculaţii cu privire la ţinutele pe care le-a purtat vedeta în ultima vreme, că poate-poate un tricou mai larg ascunde o sarcină, şi s-a urmărit îndeaproape aspectul şi starea de sănătate ale Victoriei. Mai mult de-atât, unii jurnalişti au tras deja concluzia că Posh poartă acum în pântece următorul membru al familiei britanice. „În sfârşit! Posh e însărcinată din nou!”, a scris o publicaţie cu litere de-o şchioapă. Dar în zadar! Marea veste nu a fost confirmată. Şi exasperat de insistenţa presei mondene de a primi un răspuns la întrebarea „Este Victoria Beckham însărcinată?”, reprezentantul cuplului Beckham a simţit nevoia să ia atitudine şi să infirme zvonurile. „Pur şi simplu nu e adevărat. E vorba doar de jurnalism făcut prost şi o informaţie incorectă, pe care a publicat-o tabloidul australian, atâta tot”, a declarat purtătorul de cuvânt al faimosului cuplu.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg