Victoria Beckham vrea sex de cinci ori pe zi

8 aprilie, 2010

Mamă a trei băieţi, soţia fotbalistului David Beckham îşi doreşte cu ardoare o fetiţă. Şi pentru a-şi vedea visul cu ochii, Victoria a întocmit un program foarte riguros de concepere a unui copil. Are tot ce-şi poate dori pe lumea asta: faimă, avere şi o familie numeroasă. Ceea ce simte, însă, că-i lipseşte este o fiică, căreia să-i satisfacă orice capriciu.

Mamă a trei băieţi, soţia fotbalistului David Beckham îşi doreşte cu ardoare o fetiţă. Şi pentru a-şi vedea visul cu ochii, Victoria a întocmit un program foarte riguros de concepere a unui copil.

Are tot ce-şi poate dori pe lumea asta: faimă, avere şi o familie numeroasă. Ceea ce simte, însă, că-i lipseşte este o fiică, căreia să-i satisfacă orice capriciu. Iar pentru a deveni mamă pentru a patra oară, Victoria Beckham se pregăteşte intens: ţine cură de îngrăşare şi face sex cât mai des posibil. Şi-a făcut chiar şi un plan lunar de concepere, pentru a profita la maximum de perioada fertilă. Nedorind să piardă nicio ocazie de a rămâne însărcinată, vedeta a ajuns la concluzia că este nevoie de cinci contacte sexuale pe zi. Victoria impus acest ritm începând cu vacanţa de Paşte, când a fost plecată cu David în Caraibe. După sărbători, fotbalistul le-a povestit prietenilor despre programul lui strict. „Nu se plânge, dar şi din cauza problemelor pe care le are la picior, îi este destul de greu să facă faţă. Ce să mai zic de «gimnastica» pe care trebuie s-o facă de cinci ori pe zi?!”, declară un apropiat de-al lui David.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}