Victoria şi David Beckham, în pericol de separare?

7 noiembrie, 2013

Celebrul clan s-ar putea să treacă în curând printr-o perioadă foarte grea, în care fostul căpitan al echipei engleze de fotbal ar putea sta despărţit de familia sa de dragul carierei.

Celebrul clan s-ar putea să treacă în curând printr-o perioadă foarte grea, în care fostul căpitan al echipei engleze de fotbal ar putea sta despărţit de familia sa de dragul carierei.

Deşi abia şi-au stabilit căminul în Regatul Unit, este foarte probabil ca Beckham (38) să petreacă câte două săptămâni pe lună în Miami, dacă acceptă să aibă propria echipă de fotbal acolo. Răspunsul îl poate da în maximum 6 săptămâni.

Dar Victoria nu este deloc pregătită să stea la peste 7200 km depărtare de soţul ei, cu care are 4 copii – Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper – şi cu care duce un trai liniştit în Anglia. Mai ales de când diva Posh abia şi-a lansat un magazin în Mayfair. „Au stat despărţiţi şi când el juca pentru Real Madrid şi a fost o adevărată provocare pentru căsnicia lor“, spune un apropiat al familiei Beckham. „Victoria ştie că nu poate călători cu David şi vrea ca odraslele lor să stea aproape de bunicii lor“, a continuat el. Cei doi au refuzat să comenteze subiectul.

Foto: WennRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg