VIDEO Halle Berry vrea să-l părăsească pe Olivier Martinez!

22 ianuarie, 2015

Cea mai nouă bârfă despre frumosul cuplu i-a şocat pe fanii actriţei. Ea şi Olivier Martinez au un fiu de opt luni, Maceo, cu care au fost văzuţi de Sărbători la Disneyland Paris. Acum însă, se zvoneşte că Halle ameninţă că-l va părăsi pe Olivier. Iată motivul!

Cea mai nouă bârfă despre frumosul cuplu i-a şocat pe fanii actriţei. Ea şi Olivier Martinez au un fiu de opt luni, Maceo, cu care au fost văzuţi de Sărbători la Disneyland Paris. Acum însă, se zvoneşte că Halle ameninţă că-l va părăsi pe Olivier. Iată motivul!

Să fi fost fericirea lor de la Disneyland doar una pe care orice familie şi-o impune de Sărbători, dând temporar uitării orice problemă? Dacă e aşa, iată că încă din prima lună a noului an problemele au revenit. Şi cu toate că Halle pare îndrăgostită până peste cap de Olivier - doar pentru el s-a mutat la Paris! - această relaţie a presupus pentru ea cel puţin un compromis.

Martinez este, se pare, extrem de temperamental. Iar Halle a încercat din răsputeri până acum să treacă peste crizele lui de nervi. Dar aceste crize nu mai fac parte de ceva vreme doar din viaţa lor de cuplu - s-au mutat şi în spaţiu public. Astfel, pe 4 ianuarie, Olivier, exasperat de asaltul fotografilor, l-a lovit pe un funcţionar al aeroportului din Los Angeles cu scaunul de maşină al micului Maceo. Poţi vedea episodul în filmuleţul de mai jos.

Nu este prima dată când Olivier are astfel de ieşiri împotriva paparazzilor. Şi nu doar împotriva paparazilor, dacă ne amintim şi de incidentul din 2012, când acelaşi Martinez l-a bătut măr pe fostul iubit al lui Halle, Gabriel Aubry. O altă dovadă că francezul are nevoie de un serios program de "anger management". Astfel, surse din anturajul cuplului, citate de National Enquirer, susţin că Halle l-a avertizat: urmează o terapie ori punem punct relaţiei!

Incidentul de pe aeroportul din Los Angeles a fost picătura care a umplut paharul. Extrem de ruşinată de acel episod, Halle se gândeşte acum ce exemplu le dă Olivier celor doi copii ai ei: fiul Maceo, din relaţia cu Martinez, şi Nahla, fiica ei cu Gabriel Aubry.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg