VIDEO Lavinia suferă din dragoste din cauza lui Bănică jr.?

16 octombrie, 2014
img 7864 jpeg

Formează un cuplu de un an încoace şi sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor privată. Unele surse spun că intenţionează să facă pasul cel mare, dar noua piesă a Laviniei ne pune pe gânduri.

Formează un cuplu de un an încoace şi sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor privată. Unele surse spun că intenţionează să facă pasul cel mare, dar noua piesă a Laviniei ne pune pe gânduri.

Luna trecută, auzeam că vor să se căsătorească departe de ţară, pentru ca intimitatea să le fie asigurată. Lucru care nu ne-a uimit prea mult, de vreme ce Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit cu Andreea Marin tot în străinătate, mai precis în America, pentru a evita hoardele de jurnalişti curioşi.

Deunăzi, se zvonea că relaţia lor e în impas şi că Lavinia s-ar fi mutat din căminul conjugal, plecând cu tot cu bagaje la părinţii ei.

image

Şi cum ieri artista a anunţat pe contul său lansarea unei piese cu iz nostalgic, intitulată “Dragoste cu împrumut”, tindem să dăm crezare zvonului.

image

Versurile sunt destul de sugestive: “Mi-ai rupt inima din nou/ Şi tot ce-aud în jur e doar ecou/ Să uit c-ai existat şterg pozele cu tine, amintirile foc le dau/ Şi uite cum mă-nec din nou/ Nu mai respir aerul tău/ Noroc că muzica e prietenă cu mine/ Noaptea asta uit de tine. (…) Mi-ai dat dragostea doar cu împrumut./ Nu mai vreau să plâng,/ Mai bine aleg să cânt”.

Voi ce credeţi, melodia este sdespre starea ei sufletească? Sau e doar un simplu artificiu de marketing?

Foto: pagina personală, arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg