Violată în grup şi abuzată sexual de bonă. Copilăria şi adolescenţa de coşmar a bombei sexy Pamela Anderson

19 august, 2019
2 8 jpg jpeg

O fi ea un sex simbol veritabil, care a făcut istorie cu imaginea ei HOT din pictorialele Playboy şi serialul Baywatch, însă blonda supremă din showbiz-ul american ascunde, în spatele acestui look atrăgător, traume reale, experimentate încă din primii ei ani de viaţă.

A fost abuzată sexual în mod repetat

88 jpg jpeg

Abia la maturitate, când s-a simţit stăpână pe propria viaţă, a reuşit să vorbească despre ororile trăite încă din copilărie. Pamela a recunoscut, la un moment dat, că a fost agresată sexual de dădaca ei între vârsta de 6 ani şi 10 ani.

Şi, de parcă asemenea experienţă îngrozitoare n-ar fi fost de-ajuns ca să o afecteze în mod categoric, Anderson a fost violată din nou la vârsta de 12 ani. Atunci agresorul ei fusese un bărbat de 25 de ani. Vedeta n-a fost în stare să îi spună familiei ei despre abuzul sexual îndurat ani în şir, motiv pentru care şi-a îndreptat atenţia şi grija înspre animale, nişte fiinţe nevinovate, care-I oferea loialitate şi dragoste necondiţionate.

1 jpg jpeg

“Pierdusem încrederea în oameni. Pur şi simplu, nu mai voiam să trăiesc pe pământul ăsta! Animalele au fost cele care m-au salvat, ele s-au îndreptat spre mine în mod natural şi mi-au demonstrat ce înseamnă empatia şi dragostea”, a declarat vedeta americană.

Violată în grup

Din păcate, experienţele negative nu se încheiaseră atunci. La 15 ani, a trăit probabil cea mai mare dezamăgire şi suferinţă din viaţa ei. Cel pe care-l iubea decisese că “ar fi amuzant ca eu, iubita lui, să fiu violată în grup de el şi şase dintre prietenii lui”.

6 jpg jpeg

Inutil să mai spunem că orăşelul în care se petrecuseră aceste fapte incredibile, adică locul natal al blondinei, Comox, din Vancouver Island, British Columbia, a fost şocat să afle ce i se întâmplase Pamelei în copilărie şi adolescenţă. Chiar şi aşa, răul fusese făcut!

Tatăl era alcoolic

Totuşi, unde erau părinţii ei în tot acest timp? Cum de au permis toate aceste violuri să aibă loc? Ei bine, toate abuzurile îndurate de Anderson în primii ei ani de viaţă s-au putut întâmpla doar pentru că acasă micuţa Pam nu avea parte de stabilitatea necesară oricărui copil.

noname jpg jpeg

Tatăl el era un alcoolic, care nici măcar nu prea trecea pe-acasă, iar mama ei încerca să compenseze absenţa lui şi lipsa banilor prin numeroasele job-uri pe care le avea. Drept urmare, nici mama ei nu prea petrecerea destul timp cu Pamela şi nu apuca să observe ce se întâmpla cu fiica ei. “N-am avut o copilărie fericită. Câteodată când zâmbeşti, nu o faci pentru că eşti fericit…”

Bătută de iubit

563456 jpg jpeg

Pe lângă toate abuzurile sexuale suportate de Anderson, s-a mai adăugat şi unul fizic. Violenţa a venit din partea iubitului ei din liceu, care se purta îngrozitor cu Pamela, după spusele mamei ei: “Ty era groaznic, a aruncat-o, la un moment dat, pe ea din maşină. Era atât de violent, încât mă şi întrebam de ce oare era atrasă de nenorociţi ca el!” Individul a negat vehement că îi învineţea constant ochii iubitei lui de-atunci, însă a recunoscut, totuşi, că a avut o ceartă-monstru cu ea şi că, de nervi, a aruncat-o din maşina în mers.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg