Whitney Houston a terorizat un avion întreg

14 octombrie, 2011

Artista de culoare aproape că i-a adus ieri în pragul unei crize de nervi pe pasagerii şi personalul unui zbor Delta Airlines, din Atlanta spre Detroit, din cauza fiţelor sale de vedetă.

Artista de culoare aproape că i-a adus ieri în pragul unei crize de nervi pe pasagerii şi personalul unui zbor Delta Airlines, din Atlanta spre Detroit, din cauza fiţelor sale de vedetă.

Vedeta de 48 de ani pur şi simplu a refuzat să-şi pună centura de siguranţă, pentru a permite astfel aeronavei să decoleze. Rugăminţile stewardului n-au înduplecat-o nicidecum pe Whitney să se supună acestei reguli de bază pentru călătoria cu avionul. Nici apariţia celui de-al doilea membru al personalului nu i-au schimbat atitudinea - timp în care avionul era blocat din această cauză la sol, întârziindu-se astfel decolarea, spre disperarea celorlalţi pasageri. Cântăreaţa a fost la un pas de-a fi evacuată de la bordul avionului. A acceptat în cele din urmă să se supună cerinţei echipajului - dar a întors privirea în altă parte şi nu s-a atins de centură, aşteptând să se ocupe de acest lucru un steward. Prima întrebare apărută după un astfel de comportament a fost, desigur, dacă nu cum va irascibilitatea lui Whitney a fost provocată de consumul de droguri, dată fiind istoria ei cu stupefiantele. O sursă a declarat însă pentru TMZ: "Şi-a ieşit din fire pentru că pierduse zborul de dinainte, dar e în continuare Ok, nu ia droguri. A plecat spre Detroit, unde filmează pentru o nouă peliculă".

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg