Will Smith şi Jada Pinkett-Smith divorţează?

23 august, 2011

Conform dailymail.co.uk, avem de-a face cu o nouă despărţire şoc la Hollywood! Potrivit celor publicate pe site-ul britanic, Will Smith şi Jada Pinkett-Smith s-au separat după 13 ani de căsnicie.

Conform dailymail.co.uk, avem de-a face cu o nouă despărţire şoc la Hollywood! Potrivit celor publicate pe site-ul britanic, Will Smith şi Jada Pinkett-Smith s-au separat după 13 ani de căsnicie.

În urmă cu două săptămâni, aceştia au pozat pentru revista Architectural Digest şi nu au dat de înţeles că ar fi neînţelegeri între ei. Jada, în vârstă de 39 de ani, şi Will Smith, în vârstă de 42 de ani, au vorbit atunci despre conceptul spiritual al casei lor din Los Angeles. Jada este cea de-a doua soţie a lui Will Smith, după Sheree Zampino, de care actorul a divorţat în 1995, după o căsnicie de trei ani. Cu Sheree, Will Smith are un fiu, Willard Christopher Smith (Trey), de 18 ani. Jada şi Will s-au cunoscut în 1990, pe platourile de filmare ale serialului "Prinţul din Bel Air", când acesteia i-a fost refuzat rolul prietenei personajului principal al producţiei, jucat de Smith. În 1997, ei s-au căsătorit. Jada Smith a mărturisit mai demult că a renunţat la cariera sa în muzică pentru a-şi creşte copiii. Recent, Jada a dezvăluit că unul dintre secretele mariajului ei fericit cu Will este sexul în locuri publice. Se pare însă că nici acest truc n-a mai avut efect. Will Smith şi Jada Pinkett Smith au împreună doi copii - Jaden, în vârstă de 13 ani, şi Willow, în vârstă de 10 ani.Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg