Woody Allen vrea să facă un film cu Michelle Obama

9 octombrie, 2011

Se pare că regizorul de 75 de ani a dezvoltat o obsesie pentru Primele Doamne. După ce a invitat-o pe Carla Bruni, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, să interpreteze un rolişor în cea mai recentă peliculă a sa

Se pare că regizorul de 75 de ani a dezvoltat o obsesie pentru Primele Doamne. După ce a invitat-o pe Carla Bruni, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, să interpreteze un rolişor în cea mai recentă peliculă a sa, Midnight in Paris, acum Allen a pus ochii pe Michelle Obama.

Regizorul a specificat, totuşi, că n-ar ezita să-i propună o colaborare Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii dacă s-ar afla în aceeaşi cameră cu ea şi s-ar convinge că ar fi potrivită pentru un rol. Allen a declarat acest lucru în timpul unui show TV britanic. Nu ştim însă ce părere ar avea doamna Obama despre ideea lui Woody - fiindcă, spre deosebire de Carla Bruni, care are în spate o carieră de manechin internaţional, Michelle este de profesie avocat, absolventă a Universităţii Harvard, şi nu pare genul interesat de astfel de apariţii. În plus, acceptul Carlei de-a juca în Midnight in Paris n-a fost o mişcare neapărat inspirată, întrucât scurta sa performanţă actoricească n-a prea fost apreciată.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg