Zac Efron a petrecut cu Charlie Sheen!

20 septembrie, 2013

Frumuşelul din musicalul Disney continuă să-şi uimească fanii! Mai petrecăreţ de-atât nici nu se putea să fi fost: Zac a pierdut nopţile alături de Charlie Sheen, celebru pentru stilul lui sălbatic de-a se distra

Frumuşelul din musicalul Disney continuă să-şi uimească fanii! Mai petrecăreţ de-atât nici nu se putea să fi fost: Zac a pierdut nopţile alături de Charlie Sheen, celebru pentru stilul lui sălbatic de-a se distra

Sex, drugs and rock'n'roll! Ăsta pare să fi fost motto-ul lui Efron, alături de Charlie, în urmă cu ceva vreme - o informaţie care vine să completeze dezvăluirea recentă că Zac a fost dependent de cocaină.

Astfel, radarOnline dezvăluie că tânărul ar fi fost luat sub aripa viciată a lui Sheen după ce s-au cunoscut printr-un prieten comun. "Zac a făcut parte din cercul lui Charlie vreme de câteva luni. Au devenit foarte apropiaţi. Zac petrecea o grămadă de timp la casa din Beverly Hills a lui Charlie şi în mod clar îşi făceau de cap acolo", a declarat o sursă din anturajul lor. "Erau şi o grămadă de femei foarte frumoase în jurul lor. Chiar şi unii dintre prietenii lui Charlie au fost miraţi să-l vadă pe Zac în preajma acestuia, fiindcă tânărul părea foarte la locul lui", a mai comentat sursa despre perioada în care Efron a căzut în patima drogurilor. "Zac chiar l-a vizitat pe Charlie pe platourile de filmare ale serialului Anger Management. Iar în pauze, stăteau în rulota lui. Dar pe cât de uşor s-au împrietenit, pe-atât de repede a dispărut la un moment dat Efron de la petrecerile lui Sheen. Fără să dea nicio dexplicaţie pentru absenţa lui."

Pesemne că Zac a ales să se ţină departe de zeul ispitei atunci când s-a internat la clinica de dezintoxicare. Căci, potrivit celor mai recente zvonuri, coşmarul lui pare să se fi încheiat în urmă cu cinci luni, când starul de 25 de ani din "High School Musical" s-a internat în secret la o clinică de dezintozicare. "Prietenii sunt foarte îngrijoriaţi în legătură cu el, fiindcă dacă Zac recidivează aşa cum a făcut Cory Monteith, va ajunge brusc să consume aceeaşi cantitate de druguri ca înainte de a se interna. Iar asta îl poate ucide", a concluzionat aceeaşi sursă.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate