Ziua cea mare se apropie! Când se mărită Gwen Stefani?

11 noiembrie, 2016
ei 1 jpg jpeg

Se pare că faimoasa cântăreaţă şi Blake Shelton se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă şi viitorii miri sunt cum nu se poate mai fericiţi că ziua cea mare se apropie!

image

Au terminat de luat decizii cu privire la desfăşurarea ceremoniei de legalizare a relaţiei lor, pregătirile pentru nuntă fiind acum la final. Cel puţin asta titrează RadarOnline.com, care susţine că a obţinut ultimele detalii despre ziua în care Blake Shelton şi Gwen Stefani îşi vor declara iubire pe viaţă.

Cei doi cântăreţi îşi vor oficiliza idila într-o biserică din Beverly Hills pe 5 mai 2017. „Cu greu au căzut de acord asupra datei şi, de fapt, a restului detaliilor legate de nuntă”, susţine un apropiat de-ai cuplului.

“Gwen îşi doreşte o nuntă grandioasă, pe când Blake ar fi preferat o ceremonie restrânsă în locul său natal, Tennessee, sau pe noua lor proprietate din Oklahoma, dar nu vrea nici să contrazică mireasa”, a continuat sursa.

Lista invitaţilor s-ar extinde la 700 de oameni, în viziunea ei. Mai mult de-atât, Stefani îşi doreşte nume celebre care să cânte la nuntă, pe când el nu vrea ca nunta să devină un fel de Woodstock. Cu siguranţă că nu se va abţine niciunul dintre ei să cânte la propria nuntă, iar melodia care va deschide petrecerea va fi “Blaze of Glory”, a lui Jon Bon Jovi.

După negocieri nesfârşite, cei doi viitori soţi au ajuns la un compromis, invitând numai 400 de persoane, printre care Jennifer Aniston, Justin Theroux, Courteney Cox şi logodnicul Johnny McDaid, Katy Perry, Keith Urban şi Nicole Kidman.Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg