Zsa Zsa Gabor, mamă la 95 de ani?

15 aprilie, 2011

Soţul legendarei actriţe îşi doreşte un copil cu Zsa Zsa, în ciuda problemelor grave de sănătate pe care le are aceasta. Prinţul Frederic von Anhalt, în vârstă de 67 de ani, i-a pregătit o surpriză soţiei lui: a fost pe 13 aprilie la o clinică de fertilitate

Soţul legendarei actriţe îşi doreşte un copil cu Zsa Zsa, în ciuda problemelor grave de sănătate pe care le are aceasta.

Prinţul Frederic von Anhalt, în vârstă de 67 de ani, i-a pregătit o surpriză soţiei lui: a fost pe 13 aprilie la o clinică de fertilitate din Beverly Hills, pentru a se interesa de posibilitatea de-a face un copil cu ea. El a făcut o donaţie de spermă în urmă cu două zile şi plănuieşte să folosească ADN-ul său şi ovulele şi pântecul unei mamei surogat, pentru a crea un moştenitor pentru celebrul cuplu. „A fost un vis de-ai soţiei mele să avem un copil... şi chiar dacă nu vom folosi ovulele ei, sunt sigur că va fi în extaz când va afla ce am făcut. Eu sunt foarte fericit şi-mi doresc ca Zsa Zsa să rămână în viaţă o perioadă destul de lungă pentru ca să poată să vadă copilul şi să-l strângă la piept. Va fi din nou mamă la 95 de ani! Ea şi-a dorit dintotdeauna un băieţel”, a declarat acesta pentru site-ul TMZ. Gabor s-a confruntat cu nişte probleme grave de sănătate în ultimele luni, printre care s-a numărat amputarea unei părţi a piciorului ei drept.