Grimes a pozat nud, imagine frontală cu ceea ce doar Elon Musk vedea, până anul trecut. Cântăreaţa pare ruptă din ”Regatul de gheaţă”

15 aprilie, 2022
1 grimes jpg jpeg

Grimes pare ruptă din ”Regatul de gheaţă” şi-şi arată posteriorul fără reţineri. Fosta iubită a lui Elon Musk se declară din ce în ce mai apropiată de extratereştri.

Artista a participat în campania publicitară a lui Dion Lee şi mizează totul pe ”energia medievală ştiinţifico-fantastică.”

Tânăra pare de nerecunoscut, de când i-a spus adio magnatului Tesla. Pare mai degrabă un personaj dintr-un joc de calculator, decât o fiinţă reală. S-a mutat deja în metaverse?

Îmbrăcată în alb, cu părul alb şi puteri ieşite din comun sau goală puşcă, aşa cum doar Elon Musk o vedea, până de curând.

4 grimes 4 jpg jpeg

Cântăreaţa este protagonista designer-ului australian Dion Lee, pentru campania sa de primăvară 2022. ”Fac artă pentru Dion Lee”, a scris Grimes pe pagina sa de socializare.

Fotografiile au fost făcute la domiciliul artistei, din Austin, Texas, unde locuieşte pentru a fi cât mai aproape de Elon Musk, bărbatul cu care împarte custodia pentru cei doi copii, fiul de un an X Æ A-12 şi fiica de 4 luni Exa Dark Sideræl.

Câteva dintre tatuajele sale de inspiraţie extraterestră pot fi văzute în imaginile din campanie. Starleta a dezvăluit în ianuarie că misiunea sa este să aibă un corp extraterestru, adică acoperit integral de cerneală albă. Pentru şedinţa foto, anumite desene de pe corp au fost create de însăşi Grimes, cu o tehnică pe care a dezvăluit-o şi-n social media.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}