Halle Berry are o nouă relaţie. Cu cine se iubeşte actriţa?

20 septembrie, 2017
halle berry png png

După 3 căsătorii eşuate, Halle Berry pare că şi-a găsit alinarea în braţele unui alt bărbat. Se consideră o ghinionistă în dragoste, deşi, la 51 de ani, arătă ca un model de top. Cea mai recentă apariţie a ei de la premeira filmului „Kingsman 2 – The Golden Circle” a fost una notabilă, datorită look-ului fresh şi a rochiei transparente care a lăsat la vedere lenjeria intimă. O  Halle Berry extrem de sexy care le-a eclipsat pe mai tinerele sale colege de platou.

Cu cine se iubeşte actriţa?

Şi asta nu e tot, se pare că altul este motivul fericirii de pe chipul actriţei. Deşi nu a confirmat în scris  relaţia, imaginea distribuită pe Instagram în care apare în ipostaze tandre alături de un bărbat, pare să confirme o nouă poveste de dragoste. Halle Berry s-a fotografiat alături de cunoscutul producător muzical Alex da Kid (35)  şi a împărtăşit aceastăfotografie cu prietenii virtuali. Imaginea alb-negru, care îi înfăţişează pe cei doi protagonişti îndrăgostiţi, a fost distribuită simultan şi de bărbat, pe contul său de Instagram. Halle a scris: "echilibrul meu".

Alex da Kid, pe numele său real Alexander Grant, a stârnit multe întrebări în mediul virtuali cu această nouă fotografie. De altfel, nu este prima dată când cei doi sunt văzuţi împreună. Halle şi Alex au fost surprinşi la o petrecere Miu Miu de la Săptămâna Modei de la Londra, într-un club din capitala britanică, luni seara.

El este producătorul cu care se zvoneşte că Halle are o relaţie.

Cuplul a încercat să ţină a această relaţie privată, căci Halle şi Alex au mai dat de bănuit acum câteva luni, când au fost surprinşi plecând dintr-un restaurant din Beverly Hills. În August, Halle declara pentru revista People că a luat o pauză de la întâlniri, după divorţul de actorul francez Olivier Martinez, din 2016, dar acum pare că este gata pentru a primi în viaţa sa un nou bărbat.

Foto: Instagram, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg