Halle Berry, spectaculoasă în bikini pe skateboard. Cum se distrează actriţa cu instructorul său personal

7 martie, 2022
1 halle berry 2 jpg jpeg

Stilul de viaţă sănătos îi prieşte din plin lui Halle Berry. Actriţa face furori de fiecare dată cu corpul său sculptat.

La 55 de ani, este una dintre cele mai spectaculoase prezenţe din showbiz-ul internaţional şi da, a pus pe primul loc iubirea de sine. Iar asta se vede din plin, căci imaginile cu ea sunt senzaţionale. Fizicul său super fit este mai atrăgător acum, decât la orice altă vârstă. Iar în cea mai recentă apariţie publică a făcut furori pe skateboard, căci s-a afişat într-o pereche de bikini şi un tricou lejer, strâns într-un nod, sub piept.

Imaginile vin la o săptămână după ce am văzut-o pe plajă, într-o formă de zile mari. Mai copilăroasă ca niciodată, şi-a pus şi o pereche de ochelari în formă de inimă.

stanga
dreapta
1 halle berry 2 jpg jpeg
3 halle berry 3 jpg jpeg
4 halle berry 4 jpg jpeg
5 halle berry 5 jpg jpeg

Halle este extrem de implicată într-un proiect personal de fitness pe nume Respin. Împreună cu instructorul său personal, cei doi îi ghidează pe doritori înspre a fi cea mai bună versiune a lor. Actriţa originară din Ohio are doi copii: fiica Nahla Ariela care va împlini 14 ani luna viitoare şi fiul Maceo Robert Martinez, în vârstă de 8 ani.

Cumva, Halle pare că a dat timpul înapoi, datorită rolului colosal pe care sportul îl are în viaţa sa. Tocmai de aceea, a început acest proiect.

Actriţa este foarte activă în mediul online şi tocmai de aceea a şi marcat recent un eveniment important pentru cinematografie, în care a avut un rol relevant: în 2002, devenea prima afro-americancă ce câştiga Premiul Oscar pentru Cea Mai Bună Actriţă graţie rolului din  Monsters Ball, producţie memorabilă în care au mai jucat Billy Bob Thornton, Heath Ledger, Sean Combs, Mos Def şi Will Rokos.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg