Harrison Ford, investigat pentru un nou incident aviatic

24 mai, 2020
1 harrison ford gettyimages 107985635 jpg jpeg

Nici la 77 de ani actorul nu renunţă la adrenalină - doar că pasiunea lui pentru aviaţie vine la pachet şi cu probleme pentru el

Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA a comunicat faptul că un incident de luna trecută provocat de Harrison Ford se află acum în cercetare. Actorul pilota un avion de mici dimensiuni cu care a traversat, din greşeală, o pistă pe care ateriza un alt avion. Astfel, cele două aeronave au fost la 1.000 de metri distanţă una de alta în cadrul aeroportului Hawthorne din Los Angeles. Şi deşi distanţa a fost suficient de mare pentru a nu exista pericol de coliziune, Ford a comis o eroare care pune sub semnul întrebării capacitatea lui de a mai pilota în siguranţă pe viitor. Actorul şi-a recunoscut greşeala şi şi-a cerut scuze, explicând că a înţeles greşit o instrucţiune a turnului de control.

Nu este prima dată când starul din Indiana Jones este implicat într-un incident aviatic. În 2017, el a zburat la joasă altitudine chiar pe deasupra unei aeronave American Airlines cu 110 de pasageri la bord, înainte de a ateriza pe aeroportul John Wayne, din California. Iar în 2015, Ford a fost rănit când s-a prăbuşit cu avionul pe un teren de golf din Los Angeles. Actorul şi-a luat brevetul de pilot după ce a împlinit 55 de ani - la acea dată deţinând doar calificarea de pilot de elicopter şi având deja la activ un accident. Ford a şi povestit cum a avut noroc să supravieţuiască unui accident de elicopter în 1999, în urma căruia "aparatul de zbor nu a rămas tocmai intact".

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg