Iubirea cu Hayley Atwell, o misiune imposibilă. Tom Cruise rupe relația a doua oară

13 iunie, 2022
Tom Cruise și Hayley Atwell jpg

S-au împăcat, ca să se despartă din nou! Tom Cruise i-a spus iarăși adio iubitei Hayley Atwell, rețeta ciorbei încălzite nu funcționează pentru el.

Au devenit un cuplu în 2020, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare. În septembrie anul trecut s-au despărțit, iar apoi s-au împăcat iarăși.

Tom Cruise și Hayley Atwell (3) jpg

Hayley Atwell l-a însoțit la eleganta premieră Top Gun, însă nu i-a purtat noroc. Atunci, apropiații spuneau că actrița l-a însoțit la Londra doar din prietenie. Însă surse ale The Sun au aflat acum două zile că cei doi s-au despărțit din nou.

Hayley Atwell Maverick (4) jpg

Un apropiat a declarat sursei citate: ”Aveau o relație adevărată, în ciuda zvonurilor. Nu era doar de fațadă. Din păcate, iubirea lor nu a funcționat până la capăt. Între ei e o chimie fantastică, de aceea deciseseră la începutul anului să-și mai dea o șansă. Cât timp lumea nu a știut de relație, totul a fost în regulă. Când s-a aflat, au fost din nou ținta comentariilor și scenariilor, iar acum au decis că le e mai bine dacă rămân doar prieteni.”

Tom Cruise și Hayley Atwell (2) jpg

Tom Cruise se află din nou în atenția presei mondene după ce a lansat partea a doua a mega succesului ”Top Gun”. El a fost nominalizat la trei premii Oscar și a câștigat trei Premii Globul de Aur.

Tom Cruise și Hayley Atwell (4) jpg

După ce a jucat rolul unui pilot erou în popularul succes Top Gun (1986), Cruise a continuat în acestă parte, jucând un agent secret în seria Mission: Impossible, în anii 1990 și anii 2000. În plus, a mai jucat rolul unui guru misogin în Magnolia (1999) și un rece și calculat criminal plătit, sociopat, în thriller-ul lui Michael Mann - Collateral (2004). Cruise este, de asemenea, cunoscut pentru sprijinul controversat și aderarea la Biserica Scientologică.

Actorul care a împlinit 59 de ani pe 3 iulie a fost căsătorit de trei ori, cu Mimi Rogers, Nicole Kidman și Katie Holmes și are trei copii, Suri Cruise, Isabella Jane Cruise și Connor Cruise.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg