Heidi Klum a lipsit de la filmările America's Got Talent. Ce se întâmplă cu aceasta

12 martie, 2020
8 heidi klum 46 de ani 2 jpg jpeg

Filmările de la America's Got Talent din ziua de miercuri au avut de suferit. De la masa juriului a lipsit celebra Heidi Klum. Pare că nu e într-o stare tocmai bună!

În ziua de marţi, Heidi Klum a apărut la filmările America's Got Talent din Pasadena cu zâmbetul pe buze, semn că nu s-ar fi simţit aşa de rău. Totuşi, din punct de vedere fizic, ea se simţea slăbită. A făcut faţă cu brio zilei de filmări, însă îngrijorarea a venit exact în ziua următoare. 

Miercuri, Heidi Klum nu a mai apărut la filmări, aceasta a lipsit de la masa juriului. Ceilalţi trei membri au spus în glumă că aceasta ar fi fost otrăvită cu mâncare. Sofia Vergara, cealaltă membră a juriului, a adăugat râzând că ea i-ar fi dus mâncarea. Lăsând gluma la o parte, se pare că nu este vorba despre o asemenea situaţie, însă celebra Heidi Klum ar avea ceva probleme de sănătate, nu s-a simţit deloc bine. 

Conform TMZ, Heidi Klum s-a simţit slăbită, această stare neavând nimic de-a face cu criza coronavirusului. 

Show-ul America's Got Talent s-a filmat miercuri cu doar 3 dintre cei patru juraţi, dar şi în prezenţa publicului numeros. 

Cum arată Heidi Klum fără machiaj 

La 46 de ani, vedeta reuşeşte să arate impecabil. Cine ştie? Poate dragostea o ţine în formă? Heidi Klum este una dintre cele mai cunoscute figuri la nivel internaţional! A reuşit de multe ori să capteze atenţia publicului fie prin viaţa sa privată, fie prin cariera sa de zeci de ani. A urcat pe diumul de modă, a jurizat emisiuni, a prezentat show-uri, este şi un om de televiziune.

Keidi Klum s-a arătat de multe ori în faţa publicului aşa cum este ea. A lăsat deoparte vreo mască şi s-a afişat naturală. A apărut de multe ori în public complet nemachiată. A renunţat la produsele care îi conturează trăsăturile şi a impresionat prin sinceritate. Are şi câteva riduri, şi imperfecţiuni, dar cine e perfect? Totuşi, la 46 de ani, vedeta are un trup de adolescent tonifiat, bine proporţionat pentru care sigur petrece multe ore în sala de fitness.

Priviţi imaginile în galeria FOTO!

3 heidi klum nemachiata 3 jpg jpeg

Heidi Klum se iubeşte cu cu bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea

"Acum sunt o femeie mult mai fericită. Am un partener cu care pot discuta totul şi care împarte cu mine toate responsabilităţile. Înainte, mă descurcam singură cu toate. Pentru prima oară experimentez ce înseamnă să ai cu adevărat un partener de viaţă!", a declarat Heidi, ţintind, evident, o săgeată către Seal, cu care a fost căsătorită 9 ani - un mariaj în care au avut 4 copii în grijă şi, din ce înţelegem, Seal nu ar fi fost aşa de implicat. Dar această poveste este deja istorie.

De aproape un an, Heidi este măritată cu muzicianul german mai tânăr cu 16 ani decât ea. "Tom este cel mai drăguţ, dulce, bun atent, iubitor om. Mă simt atât de norocoasă. Nu-mi amintesc când am mai fost atât de fericită în viaţa mea. Poate contează şi faptul că e neamţ, ca mine, şi ne înţelegem într-un mod diferit", a mai spus Klum. Cât despre diferenţa de vârstă, Heidi declară foarte relaxată: "Nu mă gândesc prea mult la asta. Important e să fii fericit şi să nu-ţi faci prea multe griji despre ceea ce gândesc oamenii, fiindcă grijile îţi adâncesc ridurile!". Iată aici imagini cu cei doi împreună!

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg