Heidi Klum o concurează cu succes, la 48 de ani, pe fiica sa adolescentă. Într-o fustă ameţitor de scurtă, top modelul face senzaţie

18 martie, 2022
1 klum heidi 6 jpg jpeg

Top modelul german pare să fi găsit secretul tinereţii fără bătrâneţe. Căci arată mai bine ca oricând şi poate concura lejer cu fiica sa adolescentă.

E mândră că Leni îi calcă pe urme în ceea ce priveşte cariera. Adolescenta de 17 ani e primul său copil, a făcut-o cu Flavio Briatore, însă acesta nu a fost interesat de familie. În schimb, tatăl său a fost mereu cântăreţul Seal, fostul soţ al mamei sale, care a adoptat-o când avea doar 5 ani. Heidi a fost căsătorită cu Seal între 2005 şi 2014 şi au împreună trei copii biologici: Henry (16), Johan (15) şi fiica Lou (12).

Acum Leni face furori în lumea modei, întocmai ca mama sa, motiv pentru care cele două au fost invitate amândouă, dar separat, pentru două coperte distincte Harper's Bazaar Germania. Heidi nu se lasă, poate lejer să concureze cu fiica sa adolescentă. Top modelul care face parte din generaţia de aur a manechinelor este spectaculoasă, iar picioarele sale lungi şi perfecte sunt puse în evidenţă de o rochie periculos de scurtă, verde şi înflorată.

Leni emană o naturaleţe şi o inocenţă specifice vârstei, făcând încă o dată dovada că are gene bune. Fotografiile pentru Harper's Bazaar au fost foarte bine primite de public, care le-a lăudat pe cele două frumuseţi, mamă şi fiică.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg