Horia Brenciu îşi aniversază soţia: "Împreună creştem patru copiii, o sumedenie de pisici şi cine ştie ce ne mai aduce viitorul"

21 ianuarie, 2022
3 brenciu10 jpg jpeg

Horia Brenciu îşi sărbătoreşte astăzi jumătatea. În stilul său caracteristic, artistul îşi mărturiseşte dragostea pentru Alice Dumitrescu.

“Ea e Alice, partenera mea de viaţă. Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie şi tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna. Împreună creştem patru copiii, o sumedenie de pisici şi cine ştie ce ne mai aduce viitorul. Ah, să nu uit. Azi e ziua ei. La mulţi ani, iubita mea!”

Relaţia lor s-a năcut pe platourile unei televiziuni.

stanga
dreapta
3 brenciu10 jpg jpeg
2 alice jpg jpeg

“Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire’’, povestea artistul pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg