Ilan şi Alina Laufer, părinţi de gemeni după ani de încercări

24 septembrie, 2020
2 familie jpg jpeg

S-au chinuit opt ani pentru acest vis, dar a meritat! Alina Laufer a primit astăzi, în a zecea săptămână de sarcină, o veste surprinzătoare de la medic. Frumoasa blondă şi soţul ei vor fi părinţi de gemeni.

“Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viaţa noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie şi am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut şi le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a spus Ilan.

“În ultima vreme am fost foarte obosită, am murit de somn, greţurile nu mă omoară aşa de rău cât mă omoară somnul, mă iau de pe la ora 10-11 şi mă ţin, nu ştiu cât, că apar şi seara. Sunt în 10 săptămâni, decurge totul ok şi minunat. 

Ilan e încântat foarte tare, dar abia acum a început să conştientizeze mai mult, evoluează sarcina, nu îşi dădea seama. Nu l-am luat niciodată  cu mine la medic, nici când am făcut inseminarea, m-am dus singură, aşa sunt eu, mai curajoasă. Eu, ca să fiu sinceră, mi-aş dori un băiat, el vrea fată, ca s-o mărităm repede (râde). Mereu spune că băieţii sunt mămoşi şi mai răsfăţaţi şi se desprind mai greu de casă”, spunea Alina pentru Click.ro, asta înainte ca destinul să îi facă o surpriză şi să afle că poartă gemeni. Acum, Alina ar putea avea o fată, dar şi un băiat.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg