Ileana Şipoteanu, după ce teatrele s-au închis şi evenimentele au fost amânate: “Am carnet de tractor rutierist, dar nu contează, pot ara şi ogorul”

9 octombrie, 2020
1 ileana jpg jpeg

Artiştii au fost cei mai afectaţă de această pandemie, asta după ce teatrele au fost închise şi spectacolele amânate.  Ileana Şipoteanu resimte din plin criza şi, cu umorul său caracteristic, mărturiseşte că încearcă să se reprofileze. Artista a făcut şi o listă cu meseriile pe care le-ar putea îmbrăţişa.

“Aşadar, dat fiind faptul că ne vom raporta la cuvântul închis pentru Artă şi Cultură, nu se ştie pînă când, trebuie să ne gîndim la o nouă abordare a vieţii. Sunt artist liber-profesionist, mi s-au amânat şase evenimente mari pe anul acesta şi nu suntem siguri nici de cele de pe anul viitor, şi asta mă face să vă mărturisesc cam ce meserii aş putea să mai îmbrăţişez :

  • Am carnet de tractor rutierist, dar nu contează, pot ara şi ogorul.
  • Pot fi şofer de orice ( în special uber, taxi, motocicletă) dar aş prefera să fiu şoferul CUIVA.(prim, viceprim etc..)
  • Pot să fiu menajeră, să plimb copii, căţei, pisici.
  • Pot să fiu şi la Femme fatale.

Cei care aveţi linie directă cu primul –Ministru, vă rog să-i transmiteţi că sunt o fană tînără şi neliniştită”Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg