Ilie Năstase, la 74 de ani. De ce a plâns chiar de ziua sa de naştere

22 iulie, 2020
1 ilie si ioana jpg jpeg

Ziua de 19 iulie este o zi specială, este ziua de naştere a lui Ilie Năstase. Fostul mare tenisman a sărbătorit într-un cadru restrâns anul acesta, dar a avut alături cele mai dragi persoane. Chiar a şi plâns de ziua sa. 

Ilie Năstase a împlinit 74 de ani. Au trecut zeci de ani de când făcea furori pe terenul de tenis alături chiar şi de Ion Ţiriac. Oamenii nu l-au uitat, străinii nu l-au uitat, toţi ne ştiu datorită lui, datorită Nadiei Comăneci, datorită Simonei Halep. Fostul mare tenisman şi-a petrecut ziua de naştere alături de oamenii dragi. Soţia îi e mereu alături, Ioana Năstase fiind cea care s-a ocupat de toate detaliile petrecerii în familie. Au participat şi naşii lor, Ciprian Marica şi Ioana. 

Au petrecut toţi ca o adevărată familie. Ilie Năstase chiar a şi plâns de ziua sa de naştere. A avut parte de un moment emoţionant. Soţia e cea care a povestit. 

"Ştefan, nepotul lui Ilie, ne-a surprins cu un cadou frumos, un tablou de la nunta noastră. Este superb. Eu i-am spus «La mulţi ani» la 12 noaptea, i-am spus niste cuvinte frumoase, care l-au impresionat şi a lăcrimat. I-am dăruit o şampanie şi o cămaşă de la o firmă pe care el o îndrăgeşte foarte tare. Am petrecut alături de oameni dragi nouă, de naşii noştri. A fost foarte bine", a spus Ioana Năstase pentru click.ro. 

1 ilie nastase 74 de ani jpg jpeg

Cum a început povestea de iubire dintre Ioana şi Ilie Năstase

Exclusiv pentru OK! Magazine, cei doi au vorbit despre relaţia lor, despre începuturile ca un cuplu. Ioana a dezvăluit: "Ne-am cunoscut la un restaurant pe malul mării, în 2018. Ilie a încercat să îmi ofere o băutură, cu toate că distanţa dintre mesele noastre era foarte mare şi nici acum nu ştiu cum m-a observat. Dar vorbim de Ilie, cu ochiul format. Mi-a trimis o băutură la masă, am refuzat-o şi i-am transmis că nu consum alcool. A mai încercat şi a doua oară, iar eu eram cu o prietenă şi cu fiica ei, iar cea mică mi-a spus că nu e frumos să refuz şi a trebuit să accept.

Apoi mi-am îndreptat privirea către Ilie, i-am mulţumit şi i-am spus sănătate. Nu ştiu dacă au trecut cinci minute şi m-am trezit cu el la masă, cu glumiţele de rigoare, tot încercând să-mi povestească anumite lucruri, la care eu i-am spus: „Domnul Ilie, din câte ştiu eu, dumneavoastră sunteţi un bărbat căsătorit, aşa că nu ştiu dacă mai are rost să stăm de vorbă“. Însă el îmi spune: „Nu, nu, că divorţez în septembrie, pe 18“. L-am mai lăsat aşa vreo 10-15 minute, după care l-am întrebat iar: „Dar pe ce dată aţi spus că divorţaţi?“. Ca să mă asigur că nu minte. Şi a zis din nou că pe 18 septembrie. După care am mai stat o jumătate de oră de vorbă şi am plecat separat. Făcusem schimb de numere de telefon, iar a doua zi mi-a spus că urmează să plece într-o vacanţă în Sardinia şi mi-a propus să îi fiu alături. Am acceptat şi, de când ne-am întors, am rămas nedespărţiţi."

2 ioana si ilie nastase jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia