Ilinca Vandici a spus cum reacţionează fiul ei când o vede la televizor. Zian are doar trei ani şi jumătate

3 februarie, 2021
10 ilinca vandici si fiul ei 5 jpg jpeg

Ilinca Vandici se mândreşte cu familia ei, dar mai ales cu Zian, băieţelul ei de doar trei ani şi jumătate. Acesta a început să descopere lumea, iar alături îi sunt întotdeauna părinţii. 

Ilinca Vandici e fericită cu viaţa profesională pe care o are, dar e împlinită şi din punct de vedere personal. E căsătorită cu Andrei Neacşu şi împreună au un băieţel, pe Zian. Prezentatoarea de la Kanal D a spus pentru clickpentrufemei.ro cum reacţionează fiul când o vede la televizor: "Reacţionează, însă nu îi pasă foarte tare. (zâmbeşte) Mă vede, zice: „Uite-o pe mami!“, râde, mai stă puţin, spune că sunt frumoasă, însă nu se arată extrem de entuziasmat."

7 ilinca vandici si fiul ei 7 jpg jpeg

Zian are trei ani şi jumătate şi seamănă extrem de mult cu tatăl lui: "Zian este ca un om mare, am ajuns în punctul în care ne înţelegem foarte bine, deja discernem între lucrurile bune şi mai puţin bune, e un răsfăţat, iar eu mă bucur că am trecut de etapa „bebeluş“ şi că relaţionăm şi comunicăm aproape de maximum. S-a schimbat foarte mult în ultima perioadă, am petrecut foarte mult timp împreună şi pentru că a crescut. A evoluat frumos, sunt mândră tare de el şi sunt mândră de noi, ca familie, de tot ce am reuşit să îi oferim, şi aici mă refer la energie, informaţie, sentimente."

Iată ce declaraţii a făcut Ilinca Vandici despre al doilea copil. Citeşte pe clickpentrufemei.ro, chiar aici. Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg