Imaginea dragostei supreme. Pierce Brosnan, super fericit alături de soţia Keely Smith

31 august, 2017
Pierce Brosnan and Keely Shaye Smith out for lunch in Beverly Hills jpeg

Este unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi actori de la Hollywood şi unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi, în ciuda vârstei înaintate. Are 64 de ani, dar a îmbătrânit frumos, iar fanele sunt îndrăgostite de el de pe vremea când se transpunea pentru prima dată în pielea agentului 007, James Bond, în 1995. De atunci, multe s-au schimbat în viaţa lui, s-a căsătorit pentru a doua oară, a făcut încă doi copii şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie care nu este de talia 90-60-90. O iubire atipică, dacă ne gândim la presiunile puse de Hollywood pe actori, în legătură cu imaginea lor, dar una care, probabil , va dura până la adânci bătrâneţi, în ciuda înfăţişării celor doi.

Mereu cu zâmbetul pe buze atunci când este alături de cea care i-a devenit soţie în 2001.

Nu este prima oară când soţii Brosnan-Smith sunt surprinşi în ipostaze romantice în public. Se spune că dragostea durează 3 ani, cel mult, însă ei şi-au propus să dureze o eternitate şi deja au depăşit 15 ani de mariaj. Sunt căsătoriţi din 2001, dar zâmbetul de pe faţa lor confirmă că în familie este numai lapte şi miere. Se cunosc din 1994 şi au devenit părinţii a doi băieţi,  Dylan (20) şi Paris (16).

Fanele nu-l vor uita pe Agentul 007, Pierce Brosnan, la fel de fermecător acum, ca în 1994.

Chiar şi la 64 de ani, Pierce se reinventează şi este la fel de atrăgător şi şarmant ca pe vremea când era cel mai tare agent secret din filme. Nu doar o dată a fost apreciat pentru stilul vestimentar şi atitudinea de învingător, iar acum, actorul arată încă o dată că merită din plin aceste cuvinte de laudă. Alături de soţia jurnalist, starul a fost surprins ieri, la un restaurant din  Beverly Hills, cu o atitudine degajată şi un look exemplar. Din nou, nu şi-a putut lua ochii de la Keely ( 53) , arătând adorabil împreună. Într-o cămaşă casual şi pantaloni negri, alături de o pereche de sandale din piele negre şi ochelari de soare, Brosnan a fosr cool. În stânga sa, soţia a ales o ţinută de vară în culori puternice - o rochie cu imprimeu alb ş verde, completată de o pereche de balerini deschişi la culoare şi de o geantă de dimensiuni mari, turquoise.

Foto: SplashRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}