Imagini incredibile! Fosta iubită a lui Vladimir Kliciko, Hayden Panettiere, a fost în centrul unei altercaţii în Los Angeles

27 martie, 2022
1 hayden panettiere brian hickerson bataie in strada la los angeles 1 jpg jpeg

Mama fiicei fostului boxer era cât pe-aci să fie călcată în picioare în parcarea unui bar din L.A.

Hayden Panettiere a revenit în centrul atenţiei, de când fostul ei partener de viaţă, Vladimir Kliciko, a devenit unul dintre eroii de pe frontul din Ucraina. Mamă a fetiţei acestuia, Kaya (7), ea este adesea menţionată în presa europeană.

Actriţa are, însă, parte de o altfel de expunere în Statele Unite, după ce s-a aflat că ea şi actualul său iubit, Brian Hickerson, au fost personajele principale ale unei altercaţii produse în faţa Sunset Marquis, din Los Angeles.

Joi seară, Hayden Panetierre (32) şi Brian Hickerson s-au certat cu alte persoane, în timp ce se aflau în parcarea Sunset Marquis, aşa cum se vede în filmările video obţinute de TMZ.

Într-o declaraţie exclusivă pentru revista "People", un reprezentant al actriţei a detaliat ce s-a întâmplat în timpul incidentului. „În timp ce se afla în restaurantul Sunset Marquis, Brian Hickerson, care venise cu Hayden, a făcut un comentariu unui individ despre faptul că i-a lăsat chelneriţei un bacşiş mic. Acelaşi individ, împreună cu grupul cu care era, au început să-l împingă pe Brian, moment în care cei de la pază i-au împins pe toţi afară", spune sursa. „Brian a fost atacat de grup, la fel ca şi Hayden, care a încercat să atenueze situaţia în tot posibilul”.

„Lui Hayden i s-a refuzat posibilitatea de a oferi o declaraţie poliţiei, fiind escortată înapoi înăuntru”, mai spune sursa, confirmând că actriţa este bine.

La un moment dat, în timpul altercaţiei, Panettiere a fost împinsă şi lovită cu piciorul şi pare să strige: „Brian, închisoare!” — un posibil avertisment pentru a-l împiedica pe Hickerson să lupte, având în vedere că se află sub supravegherea poliţiei, după o condamnare de 45 de zile de arest pentru agresiuni (culmea!) aduse lui Panetierre! Ell trebuie să stea patru ani de surpraveghere formală, să urmeze 52 de ore de cursuri despre violenţă domestică, să restituie 500 de dolari şi să respecte un ordin de protecţie de cinci ani pentru rănirea lui Panettiere. La rândul ei, Hayden Panettiere a avut probleme cu alcoolul, dar acum e abstinentă. Acum înţelegem de ce Kaya a ajuns în grija lui Vladimir Kliciko!

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg