Noi imagini de la nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker

17 mai, 2022
nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker jpg

Kourtney Kardashian confirmă căsătoria cu Travis Barker printr-un colaj foto alb-negru publicat pe pagina sa de socializare.

Vedetă de reality-show, Kourtney a organizat o nuntă atipică, întocmai ca relația sa cu rockerul Barker. Imaginile postate ne arată și tema nunții: anii 60. Surorile Kardashian sunt îndrăgostite de această perioadă, dovadă fiind și controversata apariție a lui Kim Kardashian în rochia lui Marilyn Monroe.

nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker (7) jpg

Kourtney a îmbrăcat o rochie de mireasă albă, simplă, scurtă și mulată, care i-a evidențiat picioarele. Doar voalul o dă de gol că este mireasă, altfel poate fi o ținută care s-ar preta oricărui tip de eveniment.

Așa cum și-au obișnuit fanii, le place să-și manifeste iubirea în public fără rețineri. Nici de data aceasta, apropierile intime n-au lipsit.

stanga
dreapta
nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker (6) jpg
nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker (8) jpg
nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker (5) jpg
nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker (4) jpg
nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker (3) jpg
nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker (2) jpg

În urmă cu câteva luni, bruneta a mărturisit că îşi mai doreşte un copil. Vrea nespus de mult să îi dăruiască un urmaş logodnicului său, Travis Barker. Dar se pare că acest lucru nu este chiar floare la ureche, în ciuda faptului că vedeta are deja trei copii, cu Scott Disick, fostul său soţ: pe Mason, în vârstă de 11 ani, Penelope, de 9 ani, şi Reign, de 6 ani.

Potrivit mărturisirilor sale, Kourtney a apelat la FIV (fertilizare in vitro) şi se pare că nu a fost una dintre cele mai plăcute experienţe pentru ea. Diva a spus că procesul este greoi şi că a experimentat şi efectele adverse ale procedurii: creştere în greutate şi simptome specifice menopauzei.

Potrivit TMZ, cei doi vor mai organiza o nuntă mare, de data aceasta în Italia. Duminică au fost însoțiți de bunica lui Kourtney și de tatăl lui Travis.Recente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg