Imensă tragedie pentru Toni Braxton. De ce a murit sora sa, la doar 50 de ani

14 martie, 2022
1 profimedia 0484646299 jpg jpeg

Traci Braxton, sora cunoscutei artiste Toni Braxton, s-a stins din viaţă la doar 50 de ani.

Kevin Surratt, soţul lui Traci, a declarat TMZ că aceasta a trecut printr-un an extrem de dificil, căci s-a luptat cu toată forţa cu un cancer esofagian. Din păcate, organismul lui Traci a capitulat în faţa bolii.

2 traci braxton jpg jpeg

Traci Braxton a vegheat-o în ultimele clipe de viaţă, împreună cu mama lor. Sâmbătă, cunoscuta cântăreaţă a dat vestea cumplită pe pagina sa de socializare. Toni a publicat o fotografie cu ea şi surorile sa şi a scris: ”Traci a plecat în dimineaţa aceasta, în timp ce ningea. Acum, îngerul nostru este un fulg de zăpadă. Vă rog să ne respectaţi nevoia de intimitate, în timp ce ne vom lua adio de la ea şi-i vom sărbători viaţa. Suntem familia ei pentru totdeauna.”

3 braxton fam jpg jpeg

Surorile Braxton şi-au început cariera în muzică împreună. Erau Traci, Toni, Towanda, Trina şi Tamar. Au semnat pentru prima dată cu Arista Records, în 1989. După ce Toni a plecat în 1991, surorile au rămas să-i facă backing vocals în primul său turneu în SUA.

În 2011, s-au reunit pentru popularul reality show ”Valorile Familiei Braxton”, în care apărea şi mama lor. În 2020, Tamar a vrut să se sinucidă cu o supradoză de medicamente. Nu ar fi fost prima moarte neaşteptată în familie: În 2019, Lauren, nepoata lui Traci, a murit la doar 24 de ani în urma unei supradoze.

În afară de reality show-ul menţionat, Traci a mai apărut şi în sezonul trei al “Marriage Boot Camp”, împreună cu soţul său. Regretata soră a lui Toni Braxton şi-a lansat în 2014 un album de debut şi a jucat în filme ca “Sinners Wanted” şi “The Christmas Lottery.”Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg