În ce stare se află acum îndrăgitul interpret Benone Sinulescu. Reacţia soţiei sale, după acuzele fostului impresar că artistul e lăsat să moară

12 iulie, 2021
1 benone2 jpg jpeg

Elena Sinulescu a explicat pe pagina de Facebook a artistului care este starea de sănătate a acestuia, după ce în presă au apărut declaraţii îngrijorătoare ale lui Ionuţ Pavel, fostul impresat al lui Benone Sinulescu.

El a declarat pentru Fanatik că artistul nu ar fi îngrijit corespunzător. ”A avut mai multe căderi, din câte ştiu. E posibil să fi provocat cheaguri de sânge. Nu pot să ştiu ce a fost acolo, doar ce am aflat dând cel puţin 200 de telefoane. Într-un centru de îngrijiri paleative duci un om sănătos. Acolo merg oaameni care au trecut printr-un AVC, în faza recuperatorie. El trebuia să ajungă la Urgenţe”, a spus Pavel pentru Fanatik. „Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat. Dânsul a spus că iubeşte valorile culturale româneşti. Cred că acest om e o valoare naţională şi va fi tratat ca atare. Sper să se depună toate eforturile. Nu poate fi lăsat aşa”.

Iată ce declară Elena Sinulescu, în cea mai recentă postare pe Facebook.

”Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.

Totusi, situatia impune cateva precizari:

In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata.

In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.

In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.

In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe “Nea Beni”

Se dovedeste ca Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu.

Elena Sinulescu.”

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg