Incredibil! Acum s-a aflat ce a făcut Răzvan Ciobanu înainte de a muri! Totul a fost filmat şi va fi difuzat la TV

4 octombrie, 2019
1 razvan ciobanu png jpeg

La finalul lunii aprilie, chiar în a doua zi de Paşte, Răzvan Ciobanu părăsea această lume după un cumplit accident auto provocat chiar de el.

Celebrul designer a murit în judeţul Constanţa, după ce ar fi pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, maşina ajungând pe un câmp plin de copaci, acolo unde s-a răsturnat. Trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu a fost găsit în afara autoturismului, iar ancheta privind moartea lui nu a fost nici până acum încheiată.

La aproximativ cinci luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, Antena 1 a decis să difuzeze în cadrul emisiunii „Chefi la cuţite“ un material despre care nu s-a spus nimic până acum. Chiar în luna aprilie, înainte de a muri, celebrul designer a participat la jurizările pe nevăzute ale celui de-al 7-lea sezon al show-ului de la Antena 1, iar întregul moment va fi difuzat pe 7 octombrie, de la ora 20.00.

5 razvanciobanu chefilacutite 4 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 razvan ciobanu png jpeg
5 razvanciobanu chefilacutite 4 jpg jpeg
4 razvanciobanu chefilacutite 3 jpg jpeg
3 razvanciobanu chefilacutite 2 jpg jpeg
6 razvanciobanu chefilacutite jpg jpeg

Răzvan Ciobanu le-a pregătit chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, după cum chiar el mărturisea, singurul preparat pe care îl putea găti fără cusur: „Nu ştiu să fac nimic în bucătărie. Ştiu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învăţat vreodată cum să ard mâncarea”, puncta acesta.

În cadrul unei jurizări cu totul şi cu totul speciale, chef Scărlătescu va dezvălui că Răzvan este şi cel care i-a pus în practică viziunea, croindu-i prima tunică de bucătar pe care a purtat-o vreodată juratul, în cadrul celui mai iubit show culinar: „Cămăşile purtate în primele sezoane i le-am făcut eu, după ideile lui. El a fost cu ideile, eu le-am pus în aplicare”.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg