Incredibil cum a reuşit Iulia Vântur să devină celebră în India. Totul a fost dintr-o întâmplare!

11 mai, 2021
1 screenshot 2021 05 11 at 09 08 11 png png

Iulia Vântur a revenit pentru o vreme în România, ocazie cu care a vorbit despre viaţa sa în India, acolo unde este deja foarte populară. Vedeta a povestit cum a reuşit să devină celebră în ţara lui Salman Khan.

După ce a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune în România, Iulia Vântur a reuşit să se impună şi în India, însă de data aceasta în muzică. Revenită pentru scurtă vreme în România, frumoasa de 40 de ani a vorbit în emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei, despre viaţa sa în India şi cum a fost posibil să cucerească topurile. 

”Am început din întâmplare. Cred că a fost pur şi simplu mâna destinului. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam în România, în televiziune, că era greu de crezut că mă voi axa pe muzică. Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gaşca de prieteni şi, pentru că lor le plase să cânte, să danseze, m-au rugat să cânt o piesă în română. A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul ”La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinţilor mei de Crăciun. Poate pentru că l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1”, a povestit Iulia, stabilită în India de peste cinci ani. 

Dacă despre relaţia ei cu muzica în India vorbeşte deschis, despre presupusa relaţie cu actorul de la Bollywood, Salman Khan, este mai puţin dispusă să dea detalii.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg