Incredibila viaţă amoroasă a neobositului Clint Eastwood, niciodată fidel: 8 copii născuţi din 6 relaţii

30 decembrie, 2018
12 christina sandera jpg jpeg

Luna aceasta, starul a făcut cea din urmă recunoaştere publică a unui copil... După o viaţă în care genialul actor şi regizor s-a tot chinuit să-şi recunoască urmaşii născuţi din relaţii neoficiale. De altfel, prietenii lui glumesc că dacă actuala sa iubită, Christina Sandera (foto sus) n-ar avea 55 de ani, ne-am putea aştepta şi la al nouălea copil!

Cea din urmă recunoscută a fost fiica Laurie, care s-a alăturat celorlaţi şapte copii ai starului la premiera de luna aceasta a peliculei The Mule ( foto jos: Laurie e a cincea de la stânga la dreapta). A fost o dublă premieră, de altfel, cei opt urmaşi Eastwood aflându-se pentru prima dată împreună la un eveniment public.

image

Legendarul actor de 88 de ani şi-a recunoscut astfel, în sfârşit, oficial cea dintâi fiică, născută în 1953, dintr-o aventură a actorului pe vremea când era logodit cu Maggie Johnson, cea care avea să-i devină prima soţie. Mai mult, recunoaşterea lui Laurie a fost făcută la un eveniment la care a fost prezentă însăşi Maggie (foto jos, la dreapta lui Clint; la stânga lui, actuala sa parteneră de viaţă, Christina Sandera).

În ultimii 30 de ani, Laurie a păstrat legătura cu faimosul ei tată şi chiar a fost prezentă la Oscarurile din 2004, însă de fiecare dată undercover. Până acum, Clint nu a fost dispus să-i recunoască public statutul. Iar asta tocmai pentru că era conştient de cât de complicată fusese viaţa lui amoroasă şi cât o rănise pe Maggie. Cu atât mai mult cu cât aventura din care se născuse Laurie nu fusese singura de acest gen. Clint a înşelat-o pe Maggie şi după ce au devenit soţ şi soţie - printre iubirile lui clandestine numărându-se dansatoarea Roxanne Tunis, cu care a mai făcut un copil, o fiică pe nume Kimber, născută în 1964. Kimber ar fi rămas şi ea multă vreme nerecunoscută dacă National Enquirer nu ar fi descoperit adevărul în 1989, forţându-l pe actor să-şi asume paternitatea, fapt povestit chiar de el în autobiografia sa.

image

Numeroasele infidelităţi ale lui Clint au dus la o separare temporară de Maggie. Totuşi, cei doi s-au împăcat, ea dăruindu-i doi copii: pe fiul Kyle (foto sus: al doilea de la dreapta la stânga), venit pe lume în 1968, şi pe fiica Alison (foto sus: a treia de la stânga la dreapta), născută în 1972. Apariţia celor doi copii nu a reuşit, însă, să-l liniştească nici pe departe pe Clint. Starul a început apoi o aventură, transformată în relaţie în toată puterea cuvântului cu actriţa Sondra Locke, chiar în 1972, anul când se năştea fiica lui, Alison. Lucrurile erau cu atât mai încâlcite cu cât Sondra era măritată. Dar nu vă pripiţi. Vorbim de un star care chiar a avut o viaţă de film: soţul Sondrei era homosexual. Astfel că Eastwood s-a mutat cu amanta într-o casă în Bel-Air şi a cumpărat o altă casă pentru soţul ei şi iubitul acestuia, pentru ca toată lumea să fie mulţumită. Mai puţin soţia actorului, Maggie, de care lumea aproape că uitase în acest iureş amoros. 

Clint a divorţat, în cele din urmă, de ea, în 1978. Iar gustul libertăţii oficiale l-a făcut să înceapă o altă relaţie, cu stewardeza Jacelyn Reeves - cu care a mai avut doi copii: pe fiica Kathrryn (prima din dreapta în prima poză de sus) şi pe fiul Scott, devenit şi el un actor de succes. Nici pe ei nu i-a recunoscut iniţial - Clint asumându-şi paternitatea lor abia după anii 2000.

Am apucat să spunem că între timp, actorul nu încheiase relaţia cu Sondra Locke (foto jos) - alături de care continua să aibă domiciliul oficial din Bel-Air? Despărţirea lor s-a produs abia în 1989. Şi probabil că Eastwood a răsuflat uşurat că Sondra nu i-a făcut şi ea măcar un copil. Actriţa a decedat la 74 de ani, chiar în urmă cu o lună.

image

De altfel, dacă ar fi să glumim despre genialul actor şi regizor, am putea spune că a avut o preferinţă pentru copiii născuţi din relaţii neoficiale - pe care s-a chinuit apoi să-i recunoască. Anul 1990 îl găsea într-o nouă relaţie, cu actriţa Frances Fisher (foto jos). Povestea lor a durat până în 1995, iar între timp, Frances a apucat să-i facă şi ea un copil, cel de-al şaptelea al starului, o fiică pe nume Francesca.

image

După doar un an, Clint era căsătorit cu prezentatoarea de ştiri Dina Ruiz (foto jos), care în acelaşi an o năştea pe fiica Morgan. Oare acesta a fost singurul caz în care Clint a grăbit nunta pentru a-şi asuma paternitatea copilului care ştia că urma să vină pe lume? Ei bine, Dina s-a bucurat de această exclusivitate doar până în 2014. Iar dacă-şi închipuia că vârsta îl va mai domoli pe actor, s-a înşelat amarnic. După divorţul de Dina, anul următor, în 2015, la 85 de ani, Clint îşi făcea publică iubirea cu Christina Sandera, cu 33 de ani mai tânără, fosta deţinătoare a unui lanţ de restaurante şi cea care îi stă şi azi alături starului. Dacă nu v-a epuizat acest tăvălug amoros, mergeţi să vedeţi noua peliculă a lui Clint Eastwood, The Mule.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg