Înrudite cu faima: celebrități și rudele lor anonime, care le seamănă foarte mult

14 septembrie, 2023

Când sora, fratele sau mătușa ta sunt staruri recunoscute peste tot, ești expus și tu la poze de paparazzi. Noi am identificat în aceste imagini celebrități și rudele lor anonime.

SOFIA VERGARA

Sofia Vergara nepoată profimedia 0800697943 jpg

Ai putea crede că domnișoara din dreapta este dublura Sofiei, dar, de fapt, este nepoata ei, Claudia. Ce-i drept, tânăra de 30 de ani, care este gazdă a show-ului LatinX Now! de pe canalul Telemundo, este comparată constant cu mătușa ei celebră. Claudia Vergara s-a născut în Columbia și este fiica Veronicăi Vergara, sora vedetei de la Hollywood. Este foarte tare să ai o mătușă așa de cool, de la care poți împrumuta, la o adică, și haine.

RITA ORA

Rita Ora sora profimedia 0766069979 jpg

Ce bine seamănă Rita cu tipa de lângă ea, așa-i? Normal, doar este sora ei mai mare, Elena. În vârstă de 34 de ani, bruneta e o prezență familiară în viața artistei. Născută în Kosovo, ca și Rita, Elena nu e doar cea mai bună prietenă a vedetei, ci și managerul ei, iar aici sunt fotografiate în Sydney, unde Rita și soțul ei, Taika, locuiesc mare parte din timp.

OLIVIA WILDE

Olivia Wilde frate profimedia 0509632948 jpg

Probabil că de multe ori a fost identificat greșit ca fiind noul bărbat din viața Oliviei. Iar el n-are nicio... vină. Apropierea lor este pur frățească, la propriu. În vârstă de 30 de ani, Charlie Cockburn este fratele mai mic al actriței și acel sprijin de nădejde după despărțirea dureroasă de Harry Styles.

DAVID BECKHAM

David Beckham mama profimedia 0787338337 jpg

Până și postura e aceeași! David și cealaltă doamnă Beckham din viața lui sunt surprinși aici în tribunele turneului de la Wimbledon. În vârstă de 73 de ani, Sandra Beckham reușește să petreacă în continuare timp de calitate cu... băiețelul ei, deși fostul fotbalist are, la rândul lui, responsabilități de părinte pentru cei patru copii ai lui și-ai Victoriei.

SOFIA RICHIE

Sofia Richie frate profimedia 0593239826 jpg

Îl știm pe tatăl Lionel, o știm pe sora mai mare Nicole, dar nu cunoaștem foarte multe despre fratele Miles, pozat aici. În vârstă de 29 de ani, primul născut (biologic) al lui Lionel este o copie fi delă a celebrului său tată și activează în industria divertismentului, dar o face mai discret decât surorile sale.

NICOLE KIDMAN

Superba făptură pozată aici la plajă în Sydney este nepoata unei alte superbe australience, Nicole Kidman. Lucia Hawley are 24 de ani și este fiica surorii lui Nicole, Antonia. De profesie prezentatoare TV, Lucia calcă pe urmele mamei sale, care a lucrat ca jurnalist pentru Channel 9 și NBN Television.

Foto: profimedia, getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg