Instanţa nu i-a dat câştig de cauză! Cererea lui Britney Spears de a-l înlătura pe tatăl ei din rolul de co-tutore al averii ei a fost respinsă de un judecător

1 iulie, 2021
1 britney7 jpg jpeg

Înfrântă în instanţă. Veşti proaste pentru Britney Spears! Un judecător a respins miercuri cererea de a-l înlătura pe tatăl cântăreţei Britney Spears din rolul de co-tutore al averii ei, transmite The Guardian.

La o săptămână de la mărturia dramatică a cântăreţei în care a relatat abuzul comis de propriul tată în viaţa sa, Instanţa respinge petiţia de a îl înlătura pe Jamie din calitatea de co-tutore al averii ei.

Cererea formulată de avocatul artistei, Samuel Ingham, „este respinsă fără prejudicii”, a decis o instanţă superioară din Los Angeles.

S-a ajuns la această situaţie după ce în 2007, după divorţul de Kevin Federline, cântăreaţa a avut un comportament considerat haotic. Ea a pierdut custodia celor doi copii, pe care îi vizitează în prezent. Presupusa cădere nervoasă a stat la baza internării ei într-un centru de refacere, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei.

Cântăreaţa califică această tutelă ”abuzivă” şi a făcut cerere încă din 2020 să fie anulată. Un întreg curent de susţire pro-Britney există în prezent în SUA. Însă judecătorul a respins cererea formulată de artistă şi a desemnat încă un co-tutore care să activeze lângă Jamie Spears, pentru probleme personale.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg