Întâlnire adorabilă Mirabela Dauer – Horia Brenciu. ”Ai fost iubirea vieții mele”

26 mai, 2022
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg

Minunata artistă a acceptat invitația lui Horia Brenciu în podcastul său, ”Lucruri simple”.

Aici, cântăreața și-a deschis sufletul și a făcut câteva mărturisiri emoționante, despre greutățile vieții, provocările ei și diagnosticul cancer pe care a reușit să-l învingă.

La 74 de ani, Mirabela alege să privească viața cu detașare și s-a declarat flatată de declarația lui Horia Brenciu. Acesta i-a mărturisit că prima dată a văzut-o la televizor, era doar un puști din Brașov și s-a îndrăgostit iremediabil de ea: ”Ai fost iubirea vieții mele”, i-a făcut Brenciu adorabila declarație.

Mirabela Dauer a povestit publicului acestui podcast despre faptul că a avut doi părinți care s-au iubit mult: ”Mama a fost o răsfățată. Tata a ținut-o acasă, nu a lăsat-o să lucreze. Ea a crescut doi copii.” Cu toate acestea, copilăria nu i-a fost ușoară.

Tatăl său, din păcate, a fost deținut politic pe vremea lui Ceaușescu. El a mers la închisoare și chiar fusese condamnat la moarte. A reușit totuși să-și comute pedeapsa și să iasă de la închisoarea Văcărești după 9 ani de temniță. Mirabela avea trei ani când durerosul moment s-a întâmplat și și-a privit părintele mergând la închisoare.

Mira a trecut prin numeroase experiențe dureroase, zguduitoare chiar. Însă, Brenciu a consolat-o și i-a spus că viețile lor sunt oarecum asemănătoare, iar el e ferm convins că greutățile i-au întărit, i-au făcut mai buni, mai iubitori, mai empatici.

Îndrăgita solistă privește cu nostalgie trecutul și afirmă că acum, la vârsta sa, a devenit înțeleaptă.

Artista a trecut inclusiv prin temuta boală numită cancer, despre care spune: ”M-a întărit Dumnezeu și să știi că e singurul care a stat lângă mine!”

Mirabela Dauer  a ajuns la medic după ce a acuzat o stare de oboseală nefirească. Analizele au ieșit bine, dar un RMN-ului a pus-o față în față cu cruntul diagnostic.  Artista avea o tumoră la rinichi care se extinsese la vezică, iar ulterior i-au fost extirpați 52 de ganglioni.

În lupta cu boala, Mirabela a văzut exact cine îi erau prietenii. I-a mărturisit lui Horia că nicio clipă nu a capitulat în fața cancerului. A fost un diagnostic pe care l-a acceptat cu demnitate și din secunda doi s-a gândit cum îl va învinge. Mentalitatea de învingătoare a ajutat-o foarte mult în provocările vieții.

Un podcast foarte interesant, în care toți fanii Mirabelei au ocazia să o cunoască mai bine. Artista e convinsă că tot ce întâmplă pe lume este cu un sens. ”Cred în Dumnezeu și El ne iubește. Pe cine iubește, încearcă. A meritat.”

Foto: Captură Youtube



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg