Întâlnire adorabilă Mirabela Dauer – Horia Brenciu. ”Ai fost iubirea vieții mele”

26 mai, 2022
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg

Minunata artistă a acceptat invitația lui Horia Brenciu în podcastul său, ”Lucruri simple”.

Aici, cântăreața și-a deschis sufletul și a făcut câteva mărturisiri emoționante, despre greutățile vieții, provocările ei și diagnosticul cancer pe care a reușit să-l învingă.

stanga
dreapta
Mirabela Dauer la Horia Brenciu (2) jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu (7) jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu (3) jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu (4) jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu (6) jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu (5) jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg

La 74 de ani, Mirabela alege să privească viața cu detașare și s-a declarat flatată de declarația lui Horia Brenciu. Acesta i-a mărturisit că prima dată a văzut-o la televizor, era doar un puști din Brașov și s-a îndrăgostit iremediabil de ea: ”Ai fost iubirea vieții mele”, i-a făcut Brenciu adorabila declarație.

Mirabela Dauer a povestit publicului acestui podcast despre faptul că a avut doi părinți care s-au iubit mult: ”Mama a fost o răsfățată. Tata a ținut-o acasă, nu a lăsat-o să lucreze. Ea a crescut doi copii.” Cu toate acestea, copilăria nu i-a fost ușoară.

Tatăl său, din păcate, a fost deținut politic pe vremea lui Ceaușescu. El a mers la închisoare și chiar fusese condamnat la moarte. A reușit totuși să-și comute pedeapsa și să iasă de la închisoarea Văcărești după 9 ani de temniță. Mirabela avea trei ani când durerosul moment s-a întâmplat și și-a privit părintele mergând la închisoare.

Mira a trecut prin numeroase experiențe dureroase, zguduitoare chiar. Însă, Brenciu a consolat-o și i-a spus că viețile lor sunt oarecum asemănătoare, iar el e ferm convins că greutățile i-au întărit, i-au făcut mai buni, mai iubitori, mai empatici.

Îndrăgita solistă privește cu nostalgie trecutul și afirmă că acum, la vârsta sa, a devenit înțeleaptă.

Artista a trecut inclusiv prin temuta boală numită cancer, despre care spune: ”M-a întărit Dumnezeu și să știi că e singurul care a stat lângă mine!”

Mirabela Dauer  a ajuns la medic după ce a acuzat o stare de oboseală nefirească. Analizele au ieșit bine, dar un RMN-ului a pus-o față în față cu cruntul diagnostic.  Artista avea o tumoră la rinichi care se extinsese la vezică, iar ulterior i-au fost extirpați 52 de ganglioni.

În lupta cu boala, Mirabela a văzut exact cine îi erau prietenii. I-a mărturisit lui Horia că nicio clipă nu a capitulat în fața cancerului. A fost un diagnostic pe care l-a acceptat cu demnitate și din secunda doi s-a gândit cum îl va învinge. Mentalitatea de învingătoare a ajutat-o foarte mult în provocările vieții.

Un podcast foarte interesant, în care toți fanii Mirabelei au ocazia să o cunoască mai bine. Artista e convinsă că tot ce întâmplă pe lume este cu un sens. ”Cred în Dumnezeu și El ne iubește. Pe cine iubește, încearcă. A meritat.”

Foto: Captură YoutubeRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg