INTERVIU Mădălina Ghenea: "Matei m-a convins să devenim părinţi"

16 martie, 2017
proiect noi riva jpeg

Povestea de dragoste dintre Mădălina şi Matei Stratan a suprins frumos lumea de mai multe ori. A surprins-o şi pe ea, aducându-i miracolul la care aproape că nu mai spera: o fetiţă pentru care acum trebuie să găsească numele potrivit...

Mădălina spune că va decide numele micuţei împreună cu întreaga familie.

„Nu pot să nu lucrez. De la 14 ani colind lumea, mi-am câştigat independenţa şi mă bucur că azi pot contribui la creşterea copilului meu.“ Mădălina Ghenea

Anul trecut, când presa a scris intens despre iubirea înfiripată între Mădălina Ghenea şi Matei Stratan, puţini au crezut la început. Şi mai puţini au crezut că va dura. Şi oare câţi s-ar fi aşteptat ca frumoasa româncă şi iubitul ei să fie pregătiţi să devină părinţi atât de repede? „Primul lucru pe care mi l-a spus Matei când ne-am cunoscut a fost că vrea să se căsătorească şi să facă un copil“, a declarat Mădălina pentru revista italiană Gioia, în care a vorbit pentru prima dată despre sarcina pe care a ales s-o dezvăluie publicului abia în luna a opta, surprinzând din nou. Şi asta pentru că primele luni au fost dificile, Mădălina povestind că s-a temut că va pierde sarcina şi că doctorii i-au recomandat repaus total la pat. Şi, totuşi, a continuat să muncească şi să ducă la capăt mai multe proiecte în aceste luni de sarcină. E un amestec de neastâmpăr, curaj şi putere care vin din ADN-ul ei. „Am un exemplu de femeie puternică în mama mea“, mi-a mărturisit ea. „Mama era în drum spre dispensarul veterinar, unde a lucrat până în ultima zi de sarcină, a schimbat traseul şi, pe 8 august 1987, năştea într-un spital din Slatina o fetiţă de 4,2 kg. Acea fetiţă eram eu. Sper ca Dumnezeu să mă ajute să pot munci şi eu, la fel, până în ultima zi de sarcină. Se spune că este foarte important ce faci în această perioadă, că totul se transmite, muzica frumoasă, gândurile bune. Cred că această ambiţie şi dorinţa de independenţă a mamei s-au transmis la mine. Şi-mi doresc să transmit asta şi eu fiicei mele!“. Despre povestea unui vis devenit realitate şi noua Mădălina Ghenea, în interviul care urmează.

Mulţumesc! Mulţumim! Este un copil „programat“, cum spui tu, dorit, visat. Da, am stabilit că vrem să devenim părinţi, Matei m-a convins. Eu, în acea perioadă, încă încercam să adopt. Nu mă aşteptam la această binecuvântare. Matei a fost convins că pentru noi, pentru mine totul e posibil, chiar dacă înainte să-l cunosc nici nu mai speram.

De la început mi-a spus că îşi doreşte un copil. Din prima zi, din prima clipă. Nu ştiu cum să descriu ce trăim noi. Suntem din ce în ce mai apropiaţi. S-a mutat la mine din prima zi şi nu a mai plecat de lângă mine. Îl urmez şi mă urmează peste tot. Suntem nedespărţiţi. De când suntem împreună am stat despărţiţi doar o săptămână. Îmi este dor de el şi când pleacă la birou.

S-au bucurat enorm! Aveam toate motivele din lume să fiu convinsă că voi adopta toţi copiii mei, dar cineva acolo sus mă iubeşte şi a ascultat rugăciunile mele şi ale părinţilor mei. Am încercat să adopt, fiind susţinută de părinţii mei, dar a fost un proces lung şi dureros. Poate că nu am reuşit să adopt pentru că Dumnezeu avea alt plan pentru mine.

Credinţa, altruismul, disciplina, discreţia, fidelitatea, loialitatea, independenţa, responsabilitatea, respectul, entuziasmul, onestitatea, sensibilitatea sunt valori pe care părinţii mei le au, fratele meu, Alin, le are. Am căutat aceste valori într-un partener. Pot spune cu toată convingerea că le-am găsit în Matei. Nu există ceva la Matei care să nu îmi placă. Aş vrea să ia tot de la el. Sunt o norocoasă, felul cum ne privim, cum ne vorbim, felul cum Matei mă tratează, respectul lui şi cum are grijă de mine va fi un exemplu pentru fiica noastră. Va şti ce bărbat să iubească într-o zi, un bărbat ca tatăl ei.

"Felul cum mă tratează Matei va fi un exemplu pentru fiica noastră!"

Foarte dificile, dar şi foarte frumoase. Doctorii mi-au recomandat să stau la pat toată sarcina. Nu am ascultat. Am avut contracte de onorat. Am lucrat până în luna a opta. Am făcut campanii, evenimente. De exemplu, în luna a patra eram în Italia, la Napoli, în mare, în apa rece, pe stânci, unde am realizat o campanie. Când au ieşit posterele gigantice în toată Italia, am fost foarte mândră, mi-am spus: „Uite, Mădălina, eşti mamă, porţi în pântece un suflet şi într-o zi fetiţa ta va spune: «Eram şi eu în acea campanie cu mama»“. Nu pot să nu lucrez. De la 14 ani colind lumea, mi-am câştigat independenţa şi mă bucur enorm că azi pot contribui la creşterea copilului meu.

Avem o listă lungă şi o familie mare care participă la luarea acestor decizii. Nu ne putem decide. Când o vom cunoaşte vom înţelege dacă e cine credem noi că este.

Am avut grijă de copilaşi în spitalele şi orfelinatele unde am lucrat ca voluntar, de şase ani fac asta, deci am ceva experienţă. Matei va fi cel mai bun tată. Este incredibil de grijuliu, foarte atent. Da, sunt sigură că mă va ajuta cu tot!

Mădălina are deja contracte pe care e pregătită să le onoreze în luna mai.

Nu voi lua o bonă. Sunt o persoană care îşi alege cu grijă oamenii din jur. Îmi calcă pragul numai persoane care îmi sunt foarte apropiate. Noi doi ne vom descurca cu siguranţă foarte bine singuri. Toţi ne-au oferit ajutorul, părinţii noştri, bunicile lui Matei, două forţe ale naturii, două femei minunate cu o experienţă de viaţă incredibilă. În prima perioadă, mai ales pentru că mă întorc la lucru în mai, mă va ajuta, ca întotdeauna, mama. Pentru mine e cea mai bună mamă şi va fi cu siguranţă cea mai bună bunică.

Cinci kilograme. Nu-mi fac griji. Mă simt femeie. Am acum un corp moale. Mă bucur să descopăr mărimi la sutien care nu credeam că există. (râde)

Am contracte în luna mai. Anul acesta mă veţi vedea la cinema cu primul meu rol principal într-o producţie americană, în regia unui câştigător al premiului Oscar.

Voi fi mamă. Totul s-a schimbat. Pe viaţă.

Mădălina glumeşte, spunând că a mâncat tot timpul pe parcursul sarcinii, chiar şi-n somn!

Citeşte tot interviul în noul număr OK!.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg