Adi Despot: „Doar scăpările se reţin şi se punctează”

21 martie, 2011

Liderul formaţiei Viţa de Vie a devenit unul din cei patru bărbaţi sensibili, disciplinaţi, volubili şi atenţi care află ce vor femeile, graţie unei campanii iniţiate de postul DIVA Universal. În exclusivitate pentru OKmagazine.ro, am aflat cum s-a împăcat efervescentul artist cu restul colegilor din distribuţie şi ce

Liderul formaţiei Viţa de Vie a devenit unul din cei patru bărbaţi sensibili, disciplinaţi, volubili şi atenţi care află ce vor femeile, graţie unei campanii iniţiate de postul DIVA Universal. În exclusivitate pentru OKmagazine.ro, am aflat cum s-a împăcat efervescentul artist cu restul colegilor din distribuţie şi ce comentarii are vizavi de latura sa feminină, dar şi de greşelile din trecut.

Intriga e simplă: eroinele serialelor „Soţia perfectă”, „Mediumul”, „În jungla oraşului” şi „Soţii de militari” sunt surse de inspiraţie pentru patru bărbaţi români – Adi Despot, Mihai Dobrovolschi, Virgil Ianţu şi Marius Florea Vizante – interesaţi de eternul mister feminin. Avatarurile lor au fost imortalizate în patru filmuleţe tematice, dintre care trei pot fi vizionate pe site-ul www.stimcevorfemeile.ro, cel de-al patrulea urmând să fie disponibil începând cu data de 29 martie. Fiecare filmuleţ are legătură cu unul dintre seriale, iar, pe rând, cei patru „fantastici” deţin rolul central.

OK! În opinia ta, câtă discrepanţă există între ce vor femeile şi ce emisiuni aleg în sensul îndeplinirii acestor dorinţe? Adi Despot Zero. Televiziunea chiar este, şi vinde, iluzia îndeplinirii dorinţelor.

La aceleaşi la care mă uit şi acum, preponderent filme şi/sau seriale.

De ce-ar alege femeile seriale precum „Mediumul”, „Soţia perfectă”, „Soţii de militari” şi „În jungla oraşului” în detrimentul reality show-urilor cu fete de la ţară şi români talentaţi?

Nu se exclud reciproc. Consider că serialele menţionate sunt o formă de divertisment cu valenţe culturale. Reality show-urile sunt divertisment cu valenţe laice, profane. Depinde de starea în care te afli şi de ce efect cauţi în momentul respectiv.

Da. Chiar mai multe. Şi nu sunt rele deloc. Iar asta vine din gura unui bărbat...

Cum ţi-ai descrie rolul din campania DIVA Universal „Ştim ce vor femeile”?

Ca şi când m-aş descrie pe mine. Scenariul a fost foarte bine scris, pe personalitatea fiecăruia dintre noi. Având în vedere că suntem toţi patru prieteni şi în viaţa reală, a fost foarte simplu şi foarte distractiv să facem spoturile.

Ai obiceiul de-a le spune în faţă femeilor ce gândeşti, nu te prea cenzurezi...

Bineînţeles că mă cenzurez, iar cenzura pe care o aplic ţine de educatie – în primul rând – şi de bunul simţ reciproc, în al doilea. Din păcate, constanta e plictisitoare şi doar scăpările se reţin şi se punctează. Scăpări are toată lumea, iar eu nu sunt diferit. În acest sens, am una singură până acum, pe care o regret.

Apropo de serialele pe care le promovaţi în aceste filmuleţe, în câte categorii crezi că se împart femeile?

În tot atâtea cât numărul lor. Nu am întâlnit două femei la fel. Îţi dai seama cât e de fascinant?

De ce n-ar compune bărbaţii o melodie şi s-ar uita mai degrabă la seriale, ca să le înţeleagă pe femei?

Inspiraţia nu vine la comandă, iar pentru cele mai multe cântece sursa de inspiraţie este o femeie.

Adrian Despot este protagonistul clipului

. Serialul cu acelaşi nume se difuzează în fiecare luni, de la ora 22.00, pe Diva Universal.

Foto: Diva Universal